zondag 2 juli 2023

Eindelijk goed nieuws: Ik seg dus met volle mond jah ! tegen Silk Green Shirt brunette directie nature calls

 eT ken me dus werkeluk niks schele, nee, wat ken mij dat nou schele, et mietje, sielig gesanik oofer geschifte exen, hij kreig er een relatie mee ! en et gereutel en geneusel oofer Victoria, Anke, Misha, Anna en nog 1 Anna, ines kutkots, dan weer ene Stella, daarfoor Astrid die dr, fooruit, wel wese mocht en er komt geen eind an, een echte man gaat foor Aska en anders houtie se waffel dicht, ik hoef al die kouwe douches met minderjarige meisjes niet te hore, et ken me niks schele.

Sjaak  

Aska aka Joanna Schuhholz is getrouwd en wil geen relatie met mij, maar ik voel wel steun van haar als witch goddess en ze kan om me (glim) lachen en dat is me veel waard. Zo is eT,    M. Verschrijver, early gold feat. anca,  https://www.youtube.com/watch?v=VdFGohB0GF4

en dit is een bijzondere afgeleide van nevermind, nirvana, hoorde ik volgens mij in 2018 voor het eerst, tightrops, managa, https://www.youtube.com/watch?v=SvAqOKWQVGI

@@ 

Goh, ik heb (ochtend) erecties als een man van 30 jaar (nog niet zoals toen ik tussen 15-23 jaar was), wat is dat heer lijk, trots verlegen (ik was sinds 2011 impotent en dat is waar, cialis 2,5 mg werkte, maar dit (een natuur lijk gevoel) is zoveel beter). Ook door wiet, truffels en paddestoelen. Nu nog de wereld besturen zonder macht, zonder griezels als poetin, trump, xi, erdogan, kim, enzovoorts, het een ideaal geprogrammeerd artificial intelligence laten regelen, als dat betekent dat de mens verdwijnt : sjaak allah swart is groot ?  Bah, dinsdagmiddag kan ik niet silk dark green shirt of Stella of die andere twee knappe dames op de 4e bij lnv bewonderen, jaarlijkse atr uitje, misschien in de ochtend een glimp rond 11.30 uur, i've seen Stella .. so now i can rest in peace ? hm, ik wil nog naar bed met haar of silk green shirt of de health spa aska look a like in light blue bathing suit of so (WOW, 1.75 meter, knap !, zie haar pas sinds 4 weken regelmatig .. maximaal 25 jaar WARNINK !), a surprise alien lady in blue, what do i know.  

When Bob Hope was at his party, his wife asked him what he wanted as to funeral/burial arrangements. He said “Surprise me.” 

@@

Hoorde Maarten 't Hart over het psalmenoproer op de autoradio van Annemieke gisteren, zondagavond, mooi, eigenlijk beschrijft hij ook vaak de collectieve waanzin. Hij zei dat hij momenteel niet meer schreef, ik was geschokt te lezen dat hij een licht herseninfarct had gehad of zoiets. Zou hem willen ontmoeten. 1 van de "beste" schrijvers voor mij, heb bijna al zijn boeken wel 4 maal gelezen, in ieder geval de drie van privé domein, de verzamelde columns (erg goed !) Magdalena en Lotte Weeda. https://nl.wikipedia.org/wiki/Het_psalmenoproer

Ja, ik mag nog steeds de auto van Annemieke lenen en zij en mijn broer waren de enigen die me (halfhartig en bevreemd) bleven steunen 2018-2023, hoewel ze ten dele wel mee gingen met die goorste smerigste kankerkrrrrrengen kutrechters, fivoor beslotenkutten vennootschap, het openbare scheitweive ministerie en de valse laffe honden van de politie (niet allemaal natuurlijk !). Al mijn vrienden of kennissen hebben me dood verklaard en verstoten, nog een extra onplezierige ervaring bovenop die egoïstische egocentrische kankerkrrrengen en gevangenis .... en ik kan het me wel voorstellen, je hebt zelf al genoeg sores in het leven, ook nog de ellende en misère van een vriend die onder invloed van wiet is erbij, ik zou er met jonge kinderen of mijn eigen gedoe ook niet veel tijd in willen steken, een vriend met gevangenis ellende en zo. Het deed en doet toch pijn. Maar daarvoor dus hulde aan Annemieke, mijn broer en kinderen, Stijn, Eline en David Hoogeveen (hm, David versterkte de ellende toen, nu is de relatie goed, beter). 

Tot overmaat van ramp zie ik dat gore smerige valse laffe ijdele narcistische egoïstische gestoorde verwaande verstarde verrotte verzuurde verbitterde doodzieke dooie krrrreng barbie van de griend krom voorbij strompelen rond 22.00 uur des maandags, een rolkoffertje achter zich aan slepend bij het Savornin lohmanplein, tramhalte 3, wat leeft die toch in de gevangenis van dr kutkippenbreintje, hopelijk is die ziekte al erg genoeg .. dat goorste krrrreng verdient zo'n zware straf .. worse will come .. death doth come, only the lonely, heaven can wait, death doth come, heaven can wait, dat dat stiekeme smerige achterbakse geniepige egocentrische huichelende liegende hypocriete kreng zich nog op straat durft te vertonen met dr lelijke rotte huichelbek met dr management curse je, binnen 8 jaar sterven met chronische helse kutkip~koppijn. et stomme domme sielige slachtoffer gekwetste beledigde achterlijke gemankeerde kutkind dat zich koningin of erger waant en het is de rot van enzovoorts .. geen zin meer om tijd aan kippenstront te besteden.  

Lees 1 "uitspraak" van dit minderwaardige miezerige stupide smerige kutweif en je weet , compleet autistisch geschift “levend” dood(s) in dr eigen onwerkelijke onbegrijpelijke oubollige gedateerde victoriaanse "gewichtige" serieuze bange angstige kuttenwereldje en voor die kutkots wartaal vangt dit gore grauwe kotskut misbaksel 120.000 EUR plus per jaar en alle andere luxe die heurt bij een deurgelijke positie, waerdevast pensioen, luxe woning van 800.000 EUR, eerste klasse in de trein enzoveurts, enzoveurts, van uw belastingcente, lieve, lieve, lieve mensen, en ze kon niet stoppen met kakelen:"denk om mijn positie .. in meun positie als senieur reetheer meug jeu neut zeu euver meu schreuve", ze zou bekogeld moeten worden met alle uitwerpselen denkbaar en vindbaar, stinkend stuk ongeluk.    

Vieze beeldspraak : mensen die zeggen "je likt er je vingers bij af" (henk rosman over een lap top in 1993 en mark rutte over het rechtse regeringsplan 2008-2012), alleen daarom al, die uitspraak, dat gezegde, mag ik dergelijke mensen niet. 


My playlist : https://m.youtube.com/watch?v=jp9BxRlPEZs&list=RDMM&index=2&pp=8AUB


Wat zijn weive, 66%, gruwelijk behoudzuchtig, hebberig, bezitterig en kleinburgerlijk benepen dom, dommer, domst. Ik legde Annemieke Hoogeveen nog 1 keer uit dat ik 9 maanden in de gevangenis had gezeten vanwege een geschift goor smerig vies oud kreng dat zich liever op se hondjes liet naaien door dr opa dan door mij, ook omdat ze op mijn iPhone had gezien dat ik dat lelijke rottende blauwgrijze rokers~tanden kreng, bahbahra dus, veel liever wilde inruilen voor astrid neff, een keuze waarvan ik nog steeds totaal geen spijt heb, ik voelde alleen maar walging over bezitterige hebberige verstarde verwaande doodzieke autistische ontwijkende persoonlijkheidsstoornis en narcistische en andere stoornissen barbara van de griend. Omdat ik dat eerlijk verschrijf dus 9 maanden gevangenis en 2 jaar somber. 

Die stomme koe wil het niet begrijpen, toen ik vroeg wil je dan alles houden zoals het is, je kuttenburgerschijtbestaantje met je bootje, autootje, verantwoorde inrichting huisje, terwijl we zo de ondergang tegemoet rennen .... ja, eigenlijk wel zei dat lege holle inhoudsloze weif met een vals slap laf lachje. Blubbermassa Annemieke en dr soortgelijke pa krijg je daar nooit uit, een bekrompen benepen burger lijk kutten bestaan, kneuterig en nikserig op weg naar een veenlijk in gestolde blubber modder. "Ik maak me sorge, ik maak me sorge," hoor ik nu zeker 20 jaar uit dat slappe zwakke laffe blubberburgerbekkie en dan niks .. ze ziet de realiteit niet, ze wil niets lezen, niets begrijpen, niets verstaan wat dr kuttenleventje en kuttenbestaantje misschien verandert of laat zien hoe beroerd de wereld en zelfs hol land eraan toe is door dat zwakke laffe slappe mee buigende hiërarchische kippenhok kutgedrag. Heeft ze ook dr pui laten vervangen, het was zo' n schitterend Italiaans balkon met hout, overal dubbel glas voor 4000-10.000 eur (weet de prijs niet, het zal zoiets zijn), ik vind het zo lelijk geworden, vroeger had het stijl en uitstraling, nu is het modern, lelijk en doods. Zo zijn plus 60% van de weive, maar niet Aska en anderen. 

Vanaf 2030 kan het qua klimaat al grondig mis gaan, 2036 en 2050 zijn door NASA en ESA aangewezen als de jaren dat het einde van de wereld door opwarming zeer nabij is .. met 2-8+ graden opwarming ! Als het ijs smelt boven de toendra's en Groenland, dan komt methaan vrij en dat is 1000 keer erger dan CO2 en dan is het snel over voor die verrotte verwaande doodzieke "mensheid" (misschien maar goed ook, ik vind het erg voor leuke mensen en de dieren, flora en fauna). De behoudende IPPC (met compromis van alle olie slurpende landen, VS, Europa, China en opkomende economieën) zegt of schrijft hetzelfde, mensen willen het niet weten, willen eT niet begrijpen, willen en kunnen niet lezen, zo erg, dat autistische kleine wereldje van die weife. 

Hans (broer van annemieke, als econoom werkzaam bij de wereldbank) nam dr kop weleens in een houdgreep op zijn heup bij het uitleggen van een wiskundesom, liep zo door de kamer dwingend met haar rond en riep dan: "koeien te koop ! koeien te koop !"  Elke grap bevat waarheid, maar die uitspraak van Hans, dr wel slimme broer, was 99 % waar. "Ik maak me sorge," en dan helemaal niks verder, inhoudsloos, leeg, dat is 99% Annemieke (vond het goed dat ze zei dat David holistisch was, net zoals zij, toen ik vroeg wat dat betekende zei ze "hol en leeg van binnen." Holistisch betekent overigens dat een geheel meer is dan de som van de delen, het gehele systeem, het gehele individu, bijna het omgekeerde dus van de uitleg van annemieke). 

En met wiskunde en rekenen was ze slimmer dan ik en op andere gebieden soms ook, maar wat is die qua verstarring en slap laf zwak zeuren en kiezen voor de slachtoffer rol de afgelopen 20 jaar gedegenereerd naar nog minder dan slappe blubber poep, het is niet te geloven, vooral zo leeg en inhoudsloos, helemaal niks.

En dan mijn broer, bezitterig over mijn moeder en een soort te lang getrouwde man vrouw relatie met haar, zo humorloos en dan zogenaamde wijze ad viezen geven over drug gebruik, met rottende tanden door cola en veel te vroeg begonnen met wiet blowen (niet eten), waardoor die permanente hersenbeschadiging DOOR EDITH KANKERKRRRENG SCHIPPERS TABAK van verstarring, verrotting en doodziek niets meer kunnen of willen begrijpen of leren, niets meer herkennen, geen enkel begrip meer voor zijn broer die de werkelijkheid verschrijft, een moederskindje, dat stoer gaat doen als zijn broer om hulp vraagt aan zijn moeder .. stupiditeit is oneindig bewijst de "mens" me veel teveel. Ik word daar af en toe zo wanhopig en moedeloos van, werk ik me daarvoor een slag in de rondte, zit ik daarvoor 9 maanden in de gevangenis, ben ik daarvoor terecht 2 jaar somber over de mens (nog steeds, maar niet echt somber meer, ik kan het gevoel isoleren o.i.d.), word ik daarvoor 1 van de beste top fitte sporters van 58 jaar .. dat is prachtig, een wonder, ik geniet er teveel van, mijn ontwikkeling en heb daardoor teveel moeite met de stilstand van het verwaande verwende dode altijd beledigde en gekwetste hautaine stupide kuttenlullencollectief  😱🙀

Ze zijn allemaal ines kutkots, fotzekotze, one track mind, bekrompen, bezitterig, bevooroordeeld, "gelovig" in het verkeerde, het is 

                                                         de

                                                                  dood.  

En ik ben eigenlijk stommer, zwemmend een olietanker van richting willen veranderen. Wiet, truffels en paddestoelen hebben geholpen (een vorm van bevrijding, inzicht en, dit klinkt vaag en zweverig, toegang tot de wereld van de zielen~dood). Niet slimmer geworden, wel inzicht, 90% meer gevoel en de werkelijkheid verschrijven, maar dat accepteren die dombo's niet, het tast hun krankzinnige waanzinnige werkelijkheid aan. Die bezitterige werkelijkheid is de stront en de ondergang van de wereld. En dan leg ik dat voor aan Annemieke en dan dat zwakke valse laffe lachje uit dat blubbermondje, het is maar goed dat de mensheid sterft vanaf 2050, want 51% van Annemieke zit in Eline, waarop ik mijn hoop gevestigd had, ook zij zit gevangen in dat denkbeeld en wereldbeeld, zoals o.a. dat dr vader wat gek werd, terwijl die kankerkrrrrrengen bij de rechterlijke macht, openbaar ministerie, fivoor beslotenKUT vennootschap, de politie en barbara van de griend compleet doorgeschoten waanzinnig en vals verrot geschift zijn, negen maanden gevangenis omdat je de waarheid schrijft ! De echte waarheid en vanwege wat terechte kippenbotten voor dat gore smerige vieze liegende huichelende krengenbekkie barbie van de grienie dr deur. 

Vooruit, als nuance, ik gebruikte, na ontslag, niet alleen meer in het weekeinde maar ook doordeweeks soms 2-5 gram wiet per keer door mijn gezonde voeding (zilvervliesrijst, spinazie, mediterraan, thais) en als je weet dat in een joint ongeveer 0,3 gram wiet zit, dan weet je dat dat erg veel is, ik heb spinnen gegeten, mijn eigen urine geprobeerd (soms bijna zoet, als ik veel (water) dronk) en maf of als een gek geschreven, inclusief opruiïng en zo (vind het nog steeds uitgelokt door die laffe rotte kankerkrrrengen, ik walg overigens van het woord kanker of kut, vooral kanker, smerige ellendige rot ziekte die voor teveel leed zorgt ----> 3 - 6 maal 0,5 gram wiet of beter hasj Kush met minimaal 50% THC per week werkt uitstekend preventief en repressief tegen kanker, psychtruffels en psypaddestoelen waarschijnlijk ook ! CBD olie deed voor mij helemaal niks, voelde me zelfs minder goed), zonder ooit gevaarlijk te zijn voor anderen, en heel soms even iets verschreven dat ik wel op bepaalde figuren in zou willen steken, wat ik binnen een uur weer weg haalde, maar wat vervolgens door die rechter-openbaar fivoor b.v. ministerie-politiekutten (vals en laf en inluizerig zoals altijd) aangegrepen werd om me te veroordelen. DAT WERD ER ECHT IN DE AANKLACHT UIT GELICHT, GESCHREVEN WOORDEN DIE 1 UUR EN SOMS PER ONGELUK 1 DAG OP EEN BLOG HADDEN GESTAAN, EEN BLOG DAT JE OP MOET ZOEKEN EN NIET HOEFT TE LEZEN, DAT WAS DAN GEKOPIEERD EN STOND IN DE "OFFICIËLE" AANKLACHT.

IK HEB NOOIT EEN UITSPRAAK VAN DIE VERROTTE VALSE DODE KRENGEN GEZIEN OF GELEZEN OF THUIS GEKREGEN, IK HEB 1 UITSPRAAK VAN HET HOF VAN DEN HAAG VAN DRIE WIJZE MANNEN, RECHTERS, GEKREGEN, WAAR IK VAN ALLES VRIJ GESPROKEN WERD OMDAT DE BELEDIGINGEN NIET IN AANWEZIGHEID VAN HET KRENG BAHBAHRA VAN DE GRIEND, g.v.d., WAREN, MAAR OP EEN OP TE ZOEKEN BLOG STONDEN, ZIE HET BLOG VERSCHRIJVER: DE VAL. DE ENIGE JUISTE RECHTVAARDIGE UITSPRAAK en vandaar dat die gore misselijke verwende verwaande dooie kankerkrrrrrengen 9 maanden de gevangenis in moeten en 6 weekeindes in een isolatie poltiecel en een jaar echt werk moeten doen (schröder recycling) en nooit meer bij de rechterlijke macht mogen werken met die valse laffe zwakke slappe rottende egoïstische egocentrische ijdele liegende onbegrijpelijke kutkletstaal sprekende huichelbekkies.

VANDAAR MIJN WENS EN VERVLOEKING DAT DAT GEBEFTE GEBOEFTE, DIE VALSE ONMENSELIJKE VROUWE LIJKE KUTRECHTERS BINNEN TWEE JAAR STERVEN AAN CHRONISCHE HELSE KUTKOP- EN RUGPIJN, IK ZAT 6 WEEKEINDES IN EEN ISOLATIE POLITIECEL ! 9 MAANDEN GEVANGENIS, 2 JAAR FIVOOR BESLOTENKUT VENNOOTSCHAP BEGELEIDING MET DAT NET ZO VERROTTE VALSE DOOIE KUTKRENG MARTHA NEETER BRAAKSMA VOOR HELEMAAL NIKS, DE WAARHEID VERSCHRIJVEN !

Even uitleggen, ik gebruik "kankerkreng" dus tegen mijn zin vanwege dat woord kanker, maar ik zie edith schippers en barbara van de griend exemplarisch als de rottende kanker van de wereld. 

Zo is eT, het is allemaal zo verstard en vastgeroest niks, ik zie alleen maar achteruitgang en stupiditeit, waar ik met zevenmijlslaarzen de meest fantastische ware dingen verschrijf, van door windturbines zichzelf aangedreven auto's en schepen EN HET KAN, HET IS DE WAARHEID (maar ja, de mammon olie-, kolen- en gasindustrie, het verstikkende zwarte slijk der aarde) tot een modern goed landbouwakkoord en uitwerking daarvan met medewerking van de besten tot stand gekomen, het goede landbouwakkoord ligt klaar en staat hieronder beschreven en verschreven, zo moet het en niet anders. Blog post 6 juni 2023 op dit blog. 

Ze willen en kunnen het gewoon niet zien of begrijpen, net zoals op het oude LNV werk, "directie natuur", zie hieronder het struisvogel kleinehersentjeskop in de grond gedrag van de lijding van LNV, slappe huichelende nikserige verwaande veel teveel betaalde weive donné slangen, irene uitermark en nanou beekman (en dat zijn dan nog relatief goede leiding gevenden ! in de middenmoot van wat ik ruim 30 jaar meegemaakt heb ! maar jan rosch is die slechtste 5 % "leiding", het heeft niks met leiden te maken, alles met lijden. Jan rosch, zucht, herhaling, mag nooit meer een management functie vervullen, maar dat kunnen die 120.000-180.000 eur per jaar bruto betaalde verwaande gekken niet meer zien, terwijl het 100% eerlijk en duidelijk beschreven staat, per e-mail op het werk, dat jan rosch en zij daarmee zo fout zijn als het maar kan). Het is zo ongeloof lijk om dat te zien en mee te maken, ik in mijn eentje tegen de collectieve stupide blubbermassa ijdele kakelende achterrrrlijkheid, kots, kots, kots, tranen, zwaarmoedigheid, moedeloosheid, verslagenheid, eenzaamheid, solitude standing, mijn reactie bepalen die als eenling en eenzaat telkens machteloos en teleurgesteld is. Nog krachtiger en sterker doorgaan, nog meer top yoga en body pump, steeds meer naar een hoger hoger hoger niveau en soms nederig tot het laagste en diepste niveau, van plassen, poepen, op de grond rollen en baby zijn. 

Geen slachtoffer rol, het is 99% de waarheid wat ik verschrijf. Hieronder Danique van 17 jaar (werkzaam bij strandtent la parade, kijkduin), ik zei en vond echt dat ze met Aska en Jessica de mooiste hypnotiserende ogen had die ik ooit had gezien, ik zei tegen Eline, dochter, moet je eens in haar ogen kijken ! De burgertut schaamde zich en weigerde, waarop ik zei dat ik het leuk vond dat ik dat nog steeds makkelijk kon, haar zich ongemakkelijk laten voelen. Ik zit nu vol verrassingen en grapjes en ben van 66/100 of 51/100 naar 88/100 gegaan en dat kunnen die achter lijken niet begrijpen of accepteren of daar zelfs maar enigszins in mee komen. Voorlopig weer even flink genoeg van more than two. More than two is a crowd. En toch ook wel genoten, het eten was voortreffelijk en dat ik Danique diep in haar schitterende hypnotiserende ogen mocht kijken, dat wil ik nogmaals ! 

En ik vind David en Eline steeds leuker, toch die generatie min 35 jaar, waar ik het liefste, nee, dat is ook niet waar, ik ben graag met enigszins gelijk gezinden die open en ruimdenkend zijn (huidige werk de meerderheid ! ATR !) .. en dat zie ik bij Annemieke en mijn broer en andere hierboven en hieronder genoemden totaal niet. 

Die wijven moeten weg bij de rechter lijke macht (die bij mijn valse laffe oneerlijke veroordelingen betrokken waren, dat zijn er al ruim 16), net zoals die gore smerige kankerkrengen bij fivoor beslotenKUT vennootschap en het afgrijselijke "openbare ministerie". Als je daar rapporten over leest wat een autistische rancuneuze domme achterlijke doodzieke schuld zoekende krankzinnigen dat bij elkaar zijn, dan is het zo'n schande dat die kanker nu al ruim 20 jaar voort woekert en erger en erger wordt en dan die verwaande kutweive die op een toontje praten alsof ze altijd gelijk hebben en nooit nooit nooit excuses kunnen maken voor die oneindige stupiditeit in de malafide kippenkoppen .. Annemieke is ook zo, kan NOOOIT excuses maken, komt in die verwaande verwende dooie kutkop niet op. Laat staan dat het goorste smerigste schijtwijf barbara kotskut kutkots van de griend dat kan, LAAT JEZELF GOD VERDOMME NAKIJKEN, LELIJK KANKERKRRRENG, TERING KIPPEKOP WEIF. En politiekrrrrrengen als Danny van Mariahoeve met de lelijkste domste varkenskutkop ooit gezien, gewelddadig, laf, vals, hiërarchisch stupide stom, zou nooit meer bij de politie mogen werken, hij zou moeten sterven tijdens een afdaling op de fiets in de bergen en twee jaar ondraaglijke pijn lijden voordat dat misbaksel sterft op de rotste manier enzovoorts. 

Wie denken die godvergeten verwaande kankerkrrrrengen wel niet dat ze zijn ? 

KORTOM, HIER STAAT DE WAARHEID EN DE HIERBOVEN EN HIERONDER GENOEMDE KRENGEN LEVEN IN EEN VERWENDE VERWAANDE DOODZIEKE WERELD DIE NIETS MET DE WERKELIJKHEID OF REALITEIT TE MAKEN HEEFT EN DAARMEE ZIJN ZE EXEMPLARISCH VOOR MEER DAN 60% VAN DE (BELEIDS) AMBTENAREN EN ANDERE (ON) MENSEN. 

DAT IS DE WAARHEID EN DAT IS NIET EEN KWESTIE VAN GELIJK HEBBEN OF GELIJK KRIJGEN, DOOR OMSTANDIGHEDEN ALS DIE GEVANGENIS EN ANDERE DIEPSTE ELLENDE EN PIJN, DE OPGELEGDE ISOLATIE EN EENZAAMHEID EN DE MAGIE VAN WIET, TRUFFELS EN PADDESTOELEN GOED TE GEBRUIKEN (NIET TEVEEL, maximaal 2 gram per dag in het weekeinde, 3 maal per week) ZIE IK HET GOED EN BESCHRIJF IK FEITELIJK 98% DE WAARHEID (Johan Cruijff en football club Everton is verzonnen, ruim 2 % is verzonnen, maar dat maak ik dan meestal duidelijk als een soort bijsluiter). 

BEGREPEN ? VERSTA JE GEEN NEDERLANDS ? KEN JE GEEN TAAL ? WIL JE NIETS BEGRIJPEN ? KUN JE NIETS BEGRIJPEN ? TE AFGESTOMPT ? TE VERWAAND ? TE VERWEND ? TE DOOD(S) ? NOOIT ECHT WERK GEDAAN ? ALLEEN MAAR BELIJDS beleid TAAL ? ALLEEN MAAR JURIDISCH OF BELEIDSMATIG OF ACADEMIES OF HBO OF POLITIEK DAN WEL ANDER AUTISME TOT JE GENOMEN, DAN IS DAT JOUW GROOTSTE PROBLEEM, WAAR JE NIET UIT KOMT OMDAT JE eT NIET EENS MEER KUNT OF WILT ZIEN. 

 AAAAH, ARGH ! 😱😱🙀🙀. 

ZIJ ZIJN VERROT VERWAAND DOODZIEK GEK, NIET IK, OPEN JE OGEN ! 

OPEN JE VERSTAND, OPEN JE OREN, open je hart, LEER BEGRIJPEND LEZEN, 

en ik ben ook wel gek, maar goedmoedig, zachtmoedig, grappig, hoewel wel weer terecht fel op die smerige valse laffe gore hierboven en onder genoemde krrrrengen. 

Met belangstelling en enig plezier namen wij kennis van uw genuanceerde en weloverwogen geschrift, waarin u enige kernpunten van de huidige samenleving beschrijft zonder onvertogen woord. 

ZONDER ONVERTOGEN WOORD, HET IS DE BEGRIJPELIJKE, HELDERE EN DUIDELIJKE WAARHEID, ZO IS HET EN DAN KUN JE WEL MORALISTISCH KAKELEN OVER GEKWETST EN BELEDIGD ZIJN, DAT KOMT DOORDAT JE ZO'N VERWEND VERWAAND DOODZIEK MAMMON ANIMAL FARM VARKEN DAN WEL KIP BENT GEWORDEN. SEE NO EVIL, SPEAK NO EVIL, HEAR NO EVIL, WAARMEE adolf hitler OOK VAN 1933 (en eerder) TOT EN MET 1945 GETOLEREERD WERD OF ALS "LEIDER~LIJDER_führer" WERD GEZIEN, MET 18 MILJOEN DODEN EN 180 MILJOEN (GEESTELIJK) GEWONDEN TOT GEVOLG, ALLES WAT ANDERS WAS DAN HET ZOGENAAMDE "DUITSE HERRNVOLK" WERD KAPOT GEMAAKT, BUITEN GESLOTEN EN VOORAL BIJ TEGENSPRAAK VERGAST OF MET SPIJKERS IN DE KUITEN IN DE GEVANGENIS OPGESLOTEN EN HEEL SOMS VRIJ GELATEN OM DAT VERHAAL TE VERTELLEN. 

 ANGST AANJAGEN EN DAARMEE MANIPULEREN HEERST BIJ NAZI's NET ZOALS BIJ DE GORE SMERIGE VERWAANDE KUTKIPWEIVE, BIJ ONDER ANDERE DE RECHTER LIJKE (ON) MACHT. ANDERS ZIJN VEROORDELEN IN PLAATS VAN HET TE STIMULEREN OPDAT ER NIEUWE WEGEN OF MANIEREN GEVONDEN WORDEN OM TE ONTSNAPPEN AAN ONZE ONDERGANG DOOR ONDER ANDERE KLIMAATVERANDERING. ONMACHT OM NOG WARM MENSELIJK EN BEGRIJPELIJK, OPEN EN EER LIJK TE KUNNEN ZIJN EN ANDERS ZIJN TE WAARDEREN, VERVLOEKTE VERZUURDE DO(O)D(ZIEK)E HUICHEL LIEGKANKERKRRRRENGEN MET JE VERROTTE VERDWAASDE KUTKIPKOPF.



                    SCHITTERENDE DANIQUE OGEN ! ↓↓↲↲




Respect voor Boo of Beau van Sien statenkwartier dat hij het me rechtstreeks zei, dat hij dat gedans vervelend vond voor zijn raam en niet met de politie belde. Compliment ! Sorry voor het teveel aan beledigingen. 

Moest enorm lachen toen ik eraan dacht hoe Barbara kutkots van de Griend vertelde dat haar zoon Olaf Haitsma, echt een leuke bijzondere jongen (met zo'n moeder en die twee oudere zussen met verwaand vadsig varrekeuh jessica -en knap en de beste tekenaar ooit ontmoet- en een ook al knappe meppende sabine), de eerste twee jaar met wijd opengesperde ogen van verbazing zat, vond ik leuk gezien en geobserveerd. 

Stijn Hoogeveen, zoon, was de eerste twee jaar van zijn leven vooral aan het schateren, al die debiele varkens- en kippekoppen die hij voorbij zag komen, eerst in zijn wieg (hij lag toen heel veel te schateren, vooral bij oma Lucie) maar ook daarna tot 2 jarige leeftijd, continu dat geschater en schuddebuiken als hij weer zo'n malle kop voorbij had zien komen ! Moet ook verbazingwekkend zijn, al die maffe koppen als je jonger bent dan 2 jaar. Daar moest ik nog meer om lachen.  O ja, hij was tot 2,5 jaar nog doof ook ! Dus dan helemaal raar, van die voorbij deinende malle hoofden ! Daarna bij een operatie van amandelen verholpen, niet meer doof, stond dat apie zo vrolijk heen en weer te springen dat zijn neusamandelen vreselijk gingen bloeden, weer onder narcose waar hij gelukkig weer wat rustiger uit kwam, je maakt wat mee, in dit geval Annemieke maar ik heb ook een deel, het deel daarvoor, van dat vrolijke heen en weer springen, heeee, dat is echt echt verbeelding ik heb Stijn zo enthousiast zien heen en weer springen, of was ik er nou toch kort daarvoor bij dat Annemieke me afloste ?  

Victoria (25 jaar Bogini Piekna Polska power, Poolse godin schoonheid) verdween schichtig uit de winkel, toen ik daar liep. Als er iemand niet schichtig is, maar 1 van de stoerste knapste vrouwen die ik ooit heb ontmoet, dan is dat Victoria wel, 1.80 meter en toen ik in haar winkel Groszek supermarkt een yoga houding aan nam (krijger III) in 2020 gaf ze me zo'n klap op mijn rib(ben) dat ik het twee secondes even goed voelde, ik weet zeker dat ze fysiek sterker is dan ik en wat een vrouw, wat een dame ! Anna van 22 jaar, zeer knappe en bijzondere dame, die ik vier keer gezien en ontmoet heb bij de Health spa -> spoorloos verdwenen. Misha van 33 jaar, 1.78 meter, gaf vanaf de tweede ontmoeting aan dat ze een goede vriend had waarmee ze bijna letterlijk "getrouwd" van "trouwen" was, dus zelfs een wandeling of zo zat er niet in, maar wel viermaal de lady alien in blue, art in reallife bewonderd bij de Health spa, op een andere manier de mooiste van de wereld met Margalith Baruch, toch ook vrij spoorloos verdwenen en alleen maar gezien in de sauna en het zwembad, ze deed nooit aan sport bij de Health spa, of ik heb haar daar nooit gezien. Op 5 juli toch weer gezien, adembenemend knap. 

Ik heb schitterende 22 jarige Anna nog wel 1 maal zeer mooi yoga zien doen en het was maar haar derde keer, zei ze, en wie ben ik om dat te wantrouwen, of ze heeft talent, of ze stelt zich bescheiden voor mijn oordeel op .. jammer, alsof ik zo' n (ver) oordelaar ben, wil ik juist niet zijn, ben het helaas wel in de verrotte verdwaasde doodzieke mensenwereld. 

Vreemd. Strange. Strano. Merkwürdig. Etrangé(r). Extranjero. Estrangeiro. 

obcy, dziwny, ciekawy zijn de beste vertalingen van "vreemd" in Pools

иностранный (Russisch) 
inostrannyy.

 (, hee die schrijven omgekeerd, van rechts  Arabisch naar links, net zoals ) URDU) 

غیرملکی


ARABISCH: أجنبي
'ajnabiun


 Borke Women's Silk Blouse Long Sleeve Lady Shirt Casual Office Work Blouse  Shirt Tops - Walmart.com


Satin Slik Green Shirt Women Sexy Bowknot Off Shoulder Shirt Short Sleeve  Blouse Top Elegant Lady Office Shirts Slim Clothes - AliExpressAmazon.com: Green Satin BlousePin on Silk




Green satin blouse and black satin | Атласная блузка, Модные стили,  Атласные платьяSexy Deep V-neck Satin Bodysuit Shirts Ladies 2022 Silk Blouse Women Casual  Loose Office Lady Pleated Long Sleeve Tops 19379 - Women Blouse - AliExpress25 New Collection of Green Shirts For Men and Women



















what the f@ck, i never asked blonde in blue, i prefer a brunette in dark green silk,

however

if Stella would present herself like this or simply natural i'd 

                                                                                                       fall
deeply madly 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten