donderdag 27 juli 2023

Alter ego~trip from Annebergpark Nykøbing sjaelland to København back to La Haye dans les Pays Bas

Protest is futile, nothing seems to get through. 

We moeten om te beginnen niet nalaten verwarring te zaaien in de gelederen van onze vijanden en Eline terecht uit maken voor een stupide stom verwaand nuffig moralistisch cunteendje, want feel meer is eT niet. Maximale pretentie, minimale intentie. 

All the deceivers, they try to hurt us with their lies, they can only reach the surface, cause our dreams are underground. We're dreaming of the wonders and the oneness, the wonders and the oneness of it all, by Terry Callier

Volgens Eline gaat mijn favoriete liedje van dit moment, hosh, midnight, the hanging tree, erover dat ze afspreken bij de wilgenboom om zich op te hangen, zodat ze zo vrij zijn, zo had ik dat vrolijke liedje niet begrepen en het is momenteel maximaal 0,1% van de tijd mijn solo doodswens, hoewel ik nu voorzie dat de mens vanaf 2036 gezamenlijk dit lot ondergaat als we zo doorgaan met poetin, trump, xi en kim o.a..

"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars." (Oscar Wilde)

En dat dat zelfs een illusie is, daar verwonder ik me nog steeds over. In ons zonnestelsel zijn alleen sterren zichtbaar vanaf planeet aarde, gasplaneet Jupiter en lagrange punten (waar de zwaartekracht van de zon en bijvoorbeeld de aarde tegen elkaar weg valt, waardoor je er een (james webb) telescoop of een ruimtestation kunt laten "hangen") en planeten en manen met een magnetisch veld (minstens zo sterk als de aarde). Dus vanuit de rest van ons zonnestelsel zijn geen sterren zichtbaar. Dus eigenlijk bevindt ons zonnestelsel zich in het zwarte gat van de oneindigheid waarin er geen sterren meer zijn. 

En in het vanuit de aarde zichtbare heelal (universum) zijn er 0,4 % sterren met 0,00googol001 % planeten en nog minder planeten zoals de aarde, mars, venus en mercurius (geen sterren zichtbaar vanaf mars, venus en mercurius, die bovendien onleefbaar zijn voor een mens, de grootste planeten in ons zonnestelsel, jupiter, saturnus, neptunus, ur anus zijn gasplaneten). De rest van het vanaf de aarde waarneembare heelal/universum bestaat voor 96% uit dark matter/energy (vacuüm, niks, mensen weten nog steeds niet wat dark matter/energy is en 3,6% is gas en 0,4% sterren en nog veel minder vooral gasplaneten).

 Van nasa en michael collins (1969 naar de maan, er omheen cirkelen en terug) en de andere apollo missies naar de maan begreep ik dat vanaf de maan (donkere/schaduw en lichte kant) er geen sterren zichtbaar zijn en na enig door vragen met chatgtp (ben er minder van onder de indruk dan google 2017-2019, dat was toen een vrijer, beter en leuker artificial intelligence) bleek dat NASA en ESA weten dat er in ons zonnestelsel EN IN DE INTERSTELLAIRE RUIMTE VOLGENS VOYAGER 1 en 2 geen sterren zichtbaar zijn. Zie verderop op dit blog en VERSCHRIJVER: DE VAL voor meer informatie en bewijs. 

Dat minder dan 0,1% van de mensen dat weet en dat chat gtp en nasa en esa dat geheim houden of in ieder geval niet publiekelijk bekend maken (waarschijnlijk vanwege religieuze redenen of de totale zinloosheid van alles en niets en de nietigheid van de mens) is voor mij ontstellend.  

Net zo ontstellend is dat ik afgelopen 5 jaar, sinds 2018, gemerkt heb hoe ranzig fout "gestudeerde" of omhoog (beter omlaag) gevallen juridische, bestuurskundige, psychiaters (KOTS), psychologen (BRAAK MAAR RAAK) en andere ijdele onbegrijpelijke kletstaaltje hanterende wijven valse laffe bange egoïstische egocentrische verstarde verwaande doodzieke krengen zijn, die probleemloos onschuldigen in de gevangenis laten smijten, nog erger dan bezitterig ijdel leeghoofd melanie trump. De kotskut kutkots krengen, hoe ontstellend fout wijven, krengen op het werk (kunnen) zijn, vooral als ze enige macht toegekend wordt. En et is voor die gestoorde geschifte kutkotsssskrengen ook nog een ijdel onmenselijk met metaalachtige stemmen gesproken ivoren toren toneelspel, ik heb het de afgelopen 4 jaar eruit gekotst en gescheten, die valse laffe krengen. Het is begrijpe lijk, goor vies oud dood verstard verrot lijk lijk lijk, dat ik er nog steeds last van heb. 

En zien hoe mammon animal farm pigs trump, poetin, kim, xi, erdogan, bolsonaro, lula, mohammed bin salman el saoed (saoudi arabië olie met maxima mammon pig vvd hoer), passief laf bezitterig hebberig vals oranja na ss au en john de mollen met olie, plastic, kolen, en gas (en kutkots stupide domme (tv) programma's) de wereld, planeet aarde, uithollen en vernielen, waartegen zoveel intelligentere echte mensen als Albert Einstein, Nikola Tesla, Niels Bohr, Paul Krugman, Dick Hillenius, Maarten 't Hart, de natuur, alles en niets, iedereen en niemand voor waarschuwden en waarschuwen, IPPC, NASA, ESA, Japanse, Zuid Koreaanse, Chinese, Europese, Russische, wereld  wetenschap(pers) enzovoorts. De ontstellende leegheid en ijdelheid. Het universum en de menselijke stupiditeit zijn oneindig, alleen van het universum weet ik het nog niet zeker (Albert Einstein). 

En de oplossing is niet zo moeilijk. Stop op olie, plastic, kolen en gas, NU, zo snel mogelijk een STOP en afbouwen. 

Met windturbines zichzelf aangedreven schepen en auto's (vrachtwagens, treinen) is een/de oplossing, waterstof, wind- water-, zonne-, zwaartekrachtenergie en elektriciteit de andere, vanaf 25 kilometer per uur genereren die windturbines op een auto of schip voldoende elektriciteit daarvoor (zichzelf voort bewegen) en ecologisch verantwoorde en mensdiervriendelijke land- en tuinbouw en consuminderen, kill the possessive mammon animal farm pig inside of us. 

Help by AiTeT (artificial intelligence and combined information and extra terrestrial soul (the living, the dead, all the animals and plants, universe) Technology. Zie verderop voor een uitwerking van het bovenstaande, 30 blog posts hoef je maar te lezen, maar mensenzwijnen willen niet begrijpen, willen niet lezen, ze willen angstig en bang krampachtig vast houden aan het bezit en meer en meer hebben, hebben, hebben en zo de planeet aarde met al die schoonheid en al dat bijzondere leven vernielen.   

And now for something (completely) different. 

Go, go, go, said the bird : human kind can not bear very much reality (T.S. Eliot), Remco campert zei dat in die mooie ware poëtische zin er drie dieren zaten, bird, bear, human. 

Everything that is interesting is new (jenny holzer)

Dick Hillenius: “wat verandert trekt de aandacht, een aandacht met angst.” 

Want over het algemeen is wat verandert voorbode van onheil, er gebeurt zelden iets nieuw(s) wat goed is, biologisch gezien, en daardoor zijn mensen vaak bang van~voor wat nieuw of anders is (stop eT in gevangenis, concentratiekamp, psychiatrische instellingen, waarbij het volgens mij goed is dat een gewelddadig iemand in de gaten gehouden wordt …. en het ook zeer goed is dat verwaande verrotte doodzieke mammon zwijntjes op hun leven en denken gewezen worden, weet niet of het Nederlands goed is, zie voor uitleg de komende 30 blog posts ). 

Creativiteit is meestal het product van een slecht geheugen. Niemand interesseert zich voor de werkelijkheid. 

Wie schreef er ooit zó als hij schrijven wilde ? 

Leven zonder god(in) is een bevrijd leven (Richard Dawkins) 

Veel herten en reeën zijn er te zien in Nykøbing Sjaelland (niet Falster), een mooi dorp in dk met plus 5.000 inwoners, ik dacht in 2019 19.000 inwoners maar volgens wiki zijn het er dus veel minder) en Sjaellands Odde, soms komen ze tot op 5 meter, in Zandvoort en omgeving worden ze door die kkkrengen afgeschoten en in Frankrijk zeggen ze: "die kun je eten, wist je dat niet ?!"

Karel van het Reve, "Afscheid van Leiden", 1984 : De weduwe van de beroemde natuurkundige Paul Ehrenfest legde Einstein uit dat Leiden een heel rustige stad was : nergens, zei ze, heeft de overgang van het leven naar de dood zo ongemerkt plaats als in Leiden. Einstein besloot toen naar Princeton te gaan (en het heeft mogelijk zijn leven gered). In mijn tijd (1957-1983) was Leiden een stad waaraan het wereldgebeuren goeddeels voorbijging, en waar ook het nieuws uit Nederland gedempt of helemaal niet doordrong. Die Leidse wereldvreemdheid kwam ook leuk tot uiting bij de kabinetscrisis in 1957, die enige maanden duurde. In de rest van Nederland was bekend dat de duur van een kabinetscrisis er niet toe doet : de afgetreden regering zorgt voor de lopende zaken, en belangrijke beslissingen worden uitgesteld - zoals dat ook gebeurt onder een niet afgetreden regering. Maar met veel spot en hoon van andere universiteiten publiceerde een aantal Leidse hoogleraren een verklaring, waarin de vrees werd uitgesproken dat ons land aan chaos ten prooi zou vallen als er niet gauw een regering werd gevormd. Zie verderop over "verklaring", dat deze meestal worden afgelegd door figuren die menen god te zijn of aangesteld door diens plaatsvervanger op aard. Afleggen doe je voor begraven. 

Volgens mij is Karel van het Reve een betere schreifert dan Gerard van het Reve (ik heb van beide te weinig gelezen om dit te kunnen schreifen). 

 Je “moet” dit toch echt op een lap top, pc of  desnoods iPad of tab(let) lezen, via telefoon komt eT helemaal niet over, as if anybody reads this. U never know, nobody knows anything, nobody wants to know anything. 

My name is nobody. Merk met truffels en wiet wel dat ik emotioneler ben en sneller boos als ik na 3 keer uitleg nog niet begrepen word, het meest frustrerende, dat stomme onbegrip bij die achter lijke zwijntjes.

Solidaire ijdele egoïstische verwaande verstarde verrotte doodse kotskutkrengen versus menno cornelis van veenendaalje had moeten weten dat je alleen maar kon verliezen, zei mijn pa. 

Hij vertelde ook nog dat hij met twee niet erg snuggere jongens De Ranitz in de klas zat, hun vader moest Wilhelmina bevruchten en Juliana was het product (Hendrik kon het niet of wilde niet), ze leek ook enorm op jonkheer de ranitz, die jongens de ranitz hebben ondanks hun domheid en stupiditeit een mooie carrière gemaakt, so ging (en gaat) dat. Dit is 99% de waarheid. Het is 80% zeker dat er tussen 1700 en 1800 een juffrouw uit de "koninklijke" (kots over de achterlijke hiërarchische goedgelovige in een of andere god of totempaal of kruis of je zus gristus mens) hofhouding van oranja na ss au is geplukt vanwege onvruchtbaarheid/geslachtsziekte voor de voortzetting van het koning(inne)shuis, zo vorste lijk sein se. 

Het is 99,99% zeker dat prins Hendrik niet de vader is van juliaantje, maar een jonkheer de ranitz. 

https://nl.wikipedia.org/wiki/Hendrik_van_Mecklenburg-Schwerin

NU AFSCHAFFEN, AL DIE BEKAKTE GESCHIFTE GEKKEN VAN DAT VERSTARDE VERWAANDE DOODSE "KONINGS"huis, zie je varken willy alexie op se paard aan de jacht doen op se kroondomein, VADSIG VET DOM VARREKEUH. Frans Claessens ("hoog" bij de nederlandse marine) vertelde mij dat holle bolle willempie alexie nog dommer was dan ik, menno ! Ik ken Frans Claessens van Varese en Brussel, we zaten in dezelfde klas, hij kon wel beta (wiskunde, natuurkunde, scheikunde), ik niet. 

BESPOTTELIJKE HIËRARCHISCHE KUTKIPPEN EN LULVARKENTJES, OP NAAR EEN VRIJ(er)E, GELIJKWAARDIGE, SOCIAAL SOLIDAIRE, MENSDIERVRIENDELIJKE, ECOLOGISCH VERANTWOORDE SAMENLEVING, laten we beginnen in hol land, europa en dan die goede bovenstaande humanitaire golf over de wereld, waarbij de gevaarlijkste idioten poetin, trump, xi, kim, bolsonaro, lula, erdogan enzovoorts, hiërarchie, dictators en narcisten weggespoeld worden, flush troubles (away) down the drain. 

A good marriage is a bad memory, zei Karen, vrouw van mijn pa in Sjaellands Odde. I don't think you have a bad memory ..... either you're good at forgive and forget, or it's a bad marriage (for more than 40 years now). a reply by me. 

Niets te verliezen en toch bang, sommige weife. 

Oh, he is here again, the man with the child in his eyes. Kate Bush, Kate Struik ,“rolling the ball, rolling the ball,” zongen Karel (19), Mark(18) en Hein Stobbelaar (16 jaar), zonen, plagerig tegen ongeveer 50 jarige Joop Stobbelaar rond 1981, wiskunde en natuurkunde leraar aan de Europese school van Bergen, daarvoor werkzaam te Varese, van 1965 tot en met 1979, die de twee platen, lp’s, van Kate Bush had, hij vond het mooie muziek, maar Kate Bush nog net wat mooier. 




Football, why don’t you play with two or four balls ? I play with a zillion balls, 

Margeuritheuh Barsbuikie, uchie uchie speelie weerie indianie, sowe cannie be free

powerrie offie american nativie waarvannie ikkie ookie wellie wattie hebbie .....

  iMargeurite



Op die grote, grote, groooote boooohoooot bij Rødby, to germany, puttgarden 29 juli, 14.22 uur, heen via de bruggen, kossgeld, de boot, 809 kronen en dat is gedeeld door 7,5 euh, euh, rekenmachine, 108 eur, de brug is 20 eur tolgeld. Prijspeil Nederland-Denemarken is min of meer gelijk, lekker Carlsberg bier in een trendy hippe tent voor 8 eur, dus dat is duur, in christiania lekker vegetarisch gegeten met 3 met cola en 2 maal juice voor 300 kronen dat is 40 eur, 1 keer chique met 3 bij l’education nationale met goede wijn en zo voor 1450 kronen voor drie, 193 eur 🙀😱  ! En leuke food hallen, food market Reffen heet dat, niet duur en erg lekker Thais vegetarisch voor 10 eur, solo. Kopenhagen heeft (schijnbaar) minder zwervers en bedelaars dan Hamburg, voelt ook chiquer en schoner aan, allebei erg leuk om er 2-4 dagen te zijn. Fietsen is een plezier in Kopenhagen. Boten Anna, dat liedje bedoel ik, van 2006. 









Dat er een hassendorf, hatendorp, bestaat, maar misschien vertaal ik te snel, in space nobody can hear you scream, 


KIEK UT ! 

Ik woonde als 10 jarig jochie in Varese, Italië (heppie hem weer, eT ken niet schele) en toen was ik in een Nederlandse grote speeltuin - attractiepark en daar schreeuwde een bezorgde nerveuze vrouw tegen een kind in een draaimolen, KIEK UUUT ! SITTN BLIEBN, SITTN BLIEBN ! Voor de tweede keer in mijn leven dat ik zo’n apart ander accent hoorde, de eerste keer was Vlaams, vreemd voor me, als kind (in Italië) spraken alle Hollanders en Vlamingen A(B)N. Amsterdams had ik natuurlijk wel gehoord, maar dat sprak zo vanzelf. 


HOL LAND  EN SCHEDE tot LOCHEM met witte wieven, 29 juli, 21.12 uur, 









Onderstaande 8 foto's zijn de eerste vier door een Italiaan gemaakt en de vier daarop door een Deen gemaakt.......  so what ? 





























In Christiania het meest gewelddadige tafereel ooit live gezien, een turks uit ziende man met armen dikker dan mijn benen (vooral spieren en wat vet) sloeg een neger op zijn kop wel 30 maal, zijn hoofd bloedde helemaal, maar hij bleef wel staan. Eline en David zagen het ook, pas na 20-30 secondes (en toejuichingen van een stel gekke debiele omstanders) liepen er 2 of 3 op af van de 50 toe kijkers om die slachtpartij te stoppen (David en ik durfden niet, omdat we bang waren 1 klap te krijgen van die doorgedraaide vent). 

Ik had het erover met een erg coole invoelende goede vent, ex agent en verborgen recherche in de sauna, health spa, samen met een andere agent, die me het verhaal had verteld dat zijn vader van een hersentumor zo groot als een tennisbal was genezen door inname van wiethasj olie met veel thc, want cbd deed niks, het steunde bij de inname van het echte spul wiet en hasj kush, Maar ja, die (stomme) samenleving keurt alcohol en tabak, verrot en verrotter dan verrot, wel goed. Supergezonde wiet, hasjkush, truffels en psypaddestoelen mexicana (zijn de allerbeste, groeien bij mij als enige top en het beste bijzondere effect) worden afgekeurd (en vaak verboden) ! Ook de twee agenten verbaasden zich daarover, what can you do.  

Maar goed, ik vertelde dus dat wij, eline, david en ik, dat tafereel zagen in Christiania, de alternatieve wiet wijk in Christiania en dat we weg liepen en dat david en ik eline gerust stelden, van dat was het ergste aan geweld wat we ooit hadden gezien .. en eline was geschokt maar ook nieuwsgierig, dat laatste eigenlijk nog (veel) meer........ bij het terug lopen merkte ik het vooral, ze was nieuwsgieriger en wilde er meer van weten dan wij, ik vertelde meteen dat de dader en slachtoffer ergens naartoe gevlucht zouden zijn, nooit meer te achterhalen wie, wat, waar, waarom, hoe, zullen we nooit te weten komen, en dat zoveel zware politie misschien vooral voor de show, het toeristen toneel was, ook dat de wiet handelaren opeens maakten dat ze weg kwamen .....  het hoorde er allemaal bij ... ? ..... 

want Denen lijken het nog beter te hebben dan nederlanders in rijke steden en dorpen van 10.000 tot 200.000 inwoners (het is in Kopenhagen in ieder geval beter, eerlijker verdeeld, minder zichtbare armoede dan Rotterdam (en amsterdam ?), qua armoe en ellende en hoge welvaart, hoewel "ze", echte werkers, er volgens mij wel 30-60 uur per week voor werken, maar daarvoor is 1 toeristisch weekje te kort om zo'n oordeel te vellen, het komt ook door hoe schitterend Karen, Kees (opa, 88 jaar, en tweede Deense vrouw) en Sofie (dochter 42 jaar al !! van 1981) en Samuel (kleinzoon van 10 jaar) het hebben. 


Mark Ouwerkerk had een geraamte in zijn raam aan de zichtbare straatkant gezet, zo kreeg hij nooit dieven en volgens mij zijn de meeste dieven inderdaad bang bijgelovig, vond het een erg goede truc, ze hebben geen belangstelling voor de kunst in zijn winkel met een waarde van mogelijk 200.000 EUR, het heeft zoveel waarde als je eraan geeft, bijzonder toch, dit soort mooie verhalen komt me aan waaien.  


Maar dat geweld, dat komt toch niet door wiet ? Nee, zei ook die top ex agent die net een ongeluk had gehad. Jij hebt veel meer van het ECHTE leven gezien daar in Rotterdam dan ik met je 43 jaar, zei ik, 
maar goed, ik vroeg aan hem met die 30 vuist slagen waarvan ik van 1 misschien buiten westen zou raken, of het wel echt was, JA. En ik zei dat een neger van 1 meter 70 en matig gespierd versus die hulk van 1.90 meter zeker 30 van die keiharde klappen kreeg, maar zijn hoofd bloedde al voor het gevecht ???? 

Ja, zei die top agent, cocaïne, alchohol en tabak plus nu die crystal meth zijn de gemeenste , wiet en hasj zorgen alleen maar voor relaxte vredelievende mensen 

 wel innemen, opeten, niet roken (OMDAT HET ZO HEURT EN DAT MEURT, wat "zo heurt",  
WANT WAT MEURT TABAK ALLEEN AL VIES , 

EET TABAK EN JE WEET ET, JE BENT ER TWEE DAGEN DOODZIEK,  

MISSELIJK en DUIZELIG ALS EEN LIJK VAN, ALLE BLOED WEG UIT JE HOOFD,  

maar goed ik vroeg hem of het -omdat we op de terugweg drie stoere macho mannen zwaar als ME uitgedoste agenten het terrein op zagen hollen en daarna nog 3 net zo vervaarlijke mannen in hyper strak uniform aan de grens van Christiania met zo'n stevige patrouille wagen ..... en dat toen david aan een meisje vroeg of dat nu vaker gebeurde dat zij zij zij zei dat het tweemaal per maand gebeurde ....

met die 80 getuigen of het niet een wat ellendig en wrang toneelspel was 

omdat Kopenhagen verder zo`n luxe topstad is, je kijkt je ogen uit, wat een welvaart ! Ook in de mindere industriële wijken.  

En dat agenten, verplegers, leraren, echte werkers, wonen in Den Haag en Amsterdam bijna niet meer betalen kunnen met een inkomen van 1800 per maand oplopend met de leeftijd tot 40/pensioen tot een maximum van 2400 eur per maand, het gaat net, maar waarom toch zo ongelijk verdeeld, ook door de verrotte vastgoed sector ..
en het bedrijfslevendoodsdenken van geld verdienen als enig heilig doel, bezit en eigen dom. 

NEEN, dat kan dan geen toneelspel geweest zijn, schudde hij van nee....
....ik denk nog steeds van wel, christiania als een soort maf reservaat voor toeristen, een moderne dierentuin, met af en toe een toneelspel voor de toeristen, zien ze ook eens wat, vergeleken oorlog, echte oorlog, miljoenen doden en een veelvoud aan permanent geestelijk gewonden .....
 
die ex agent uit rotterdam vertelde dat voor 1800 tot maximaal 2400 eur netto als je hoofdagent wordt met zondags en avond of nacht diensten voor zo'n gevaarlijke baan, velen met een PTSS post traumatische stress stoornis op of rond hun vijftigste, of dat dan niet te weinig is voor zo'n veeleisende baan, 

ja, 

teveel ivoren toren ambtenaren en te weinig praktijk maakt eT (onze planeet) ook kapot, 

maar ik blijf dus denken dat dat net zoals muhammad ali en heel veel ~teveel~ ook 
toneelspel is en wat voor een rol grand dames en of ellendige valse laffe doodskrengen daarin spelen (en dat noodzakelijke toneelspel, te ernstig toneel spel in Oekraine - Rus;land, hoe kan dat nou toch God Verdommmme, stomme kloooootzak poetin en die griezelss ss ss ss om hem heen en geen enkele vrouw of te weinig moed om tegen die heksenmoordratvarkenss in verzet te komen, ik zou het ook niet durven, de ellendige vervloekte blaaskaken, vervangers van god menen zij te zijn, het is de kotsslijkpoep van de aarde, zelfvoldane, zelfgenoegzame opgeb;lazen narcistische pricks  

NEE, het was geen toneelspel wist hij 100% zeker, de politieman en daardoor twijfelde ik, menno, die het allemaal gezien had, ook .....  en die klappen waren zo ontzettend hard en hebben net zoals bij cassius clay muhammed ali normaalgesproken hersenbeschadiging tot gevolg, maar waren je hersens niet al beschadigd als je dat voor geld wilt doen en eergevoel voor cassius clay muhammed ali, ik vind dat misplaatst eergevoel, als ik hem hoorde over wraak, oog om oog, tand om tand, dan klonk hij niet als de slimste, ik hield en hou ook daarom niet van bokssport. worstelen in Engeland, live als 13 jarige gezien, daar leefde ik me in in het toneel en dat vond ik 1 malig mooi (en het ging daar ook hard aan toe, nooit meer op tv naar gekeken, ik kijk nooit naar gevechtssporten, sinds april 2023 kijk ik geen tv meer ) en een prachtige thaise bokswedstrijd gezien in 1977, dat was een schitterend en elegant en mooi gevecht en mark stobbelaar die een kleinere felle wat oneerlijke italiaan moest bevechten en hem toen beet in 1973, ai, ma lui morde ! schreeuwde hij uit, nadat hij Mark vals en gemeen aangepakt had,  

zulk geweld in Christiania, dan gaat het om geld, bezit, vrouwen, bedreigingen aan vrouw of kinderen 

en te doorgedraaid door alcohol en cocaïne, geloof ik, 

of toch een mede door de valse laffe krengen geregisseerd toneelspel, 

die me 9 maanden gevangenis aan deden en twee jaar somberheid 

dat er zulke valse verwaande verrotte tot in de puntjes doodzieke narcisten bestaan. 

waarom had barbara van de griend 300 shampoo en douche en bad verzorgingsproducten flesjes staan in dr badkamer ..... gedeeld met 3 kinderen  ?  vooral voor dr haren ?  

De geuren waren haar grootste genot, zo tijdelijk en vergankelijk, soepel, fluweelzacht 

bahbahra 


Image result for jessica haitsmaImage result for jessica haitsma









Mars staat 55 miljoen kilometer verder weg van de zon dan de aarde en dan zo'n heldere foto. Die foto van die stenen in dat licht, bijna nog scherper dan een foto op aarde. Ik vermoed dat er twee miljard jaar geleden leven was op mars, stel nou eens dat ze toen de aarde konden bereiken. 

Of dat mars een verkoolde nadampende rode ster is die eerst 50 biljard jaar vrijelijk zich door de ruimte bewoog en toen ze haar einde voelde naderen een zonnestelsel als het onze opzocht waar de zon aan het doven was (ook het lot van onze zon over 5-10 miljard jaar om de cyclus compleet te maken) en dat dat vuurballetje ex rode dwerg mars toen jupiter, saturnus, neptunus, uranus als gasplaneten heeft aangestoken, samen kunnen ze bijna een nieuwe zon of ster vormen, aangestoken door een rode dwerg die dan nadampend door het explosieve geweld rond de nieuwe ster, de nieuwe zon bestaande uit voormalig jupiter, saturnus, uranus, neptunus plus de resten van de oude zo blijft zweven, als de planeet die wij nu als mars kennen, rotating magnetic field (gone) en  de aarde en venus en de maan en andere planeten worden ook weer uit of via die gasplaneten gevormd of so, AiTet ? 

Dat eerste is geloof ik wel juist, dat tweede zit ook iets van in, een verkoolde nadampende ex rode ster, het zou zomaar eens kunnen, maar sluit dat niet het eerste uit, leven en water op die planeet, als ex rode dwerg, lijkt me sterk, waarom niet, een ster heeft het meeste leven, heeft een zon water, wel veel waterstof ......



Raar dat ik zo duidelijk een poezenjongen ben en Sofie (halfzus), mijn vader en zijn vader, Cornelis Gerrit van Veenendaal met of voor de honden. Hieronder een foto van Bea, erg leuke lieve hond, ik zat er als 4 jarig jochie bij en het deed me weinig of niks, terwijl ik nog steeds treur om Molloy en Clanky en zelfs over zwartje van Varese (6 of 7 jaar was ik), gek genoeg veel minder over Bonte en Punkie, die het huis uit gingen toen de tweeling kwam, nogal bruut naar Duindorp met ze in het jaar 2000, ook nauwelijks gemist, 3 kinderen is veel werk (ook voor een behulpzame vader). Mijn vader geeft weinig tot niets om poezen en katten, dus dat is omgedraaid aan mij, mei, 












Soms denk ik wel eens dat eT grootste geluksgevoel overgave is, een vrouwelijk gevoel, Dick Hillenius,

NEE, hij zij zei eT zo : 

Soms denk ik dat geluk het besef is dat je iets ontmoet dat groter is dan jezelf, waartegen verzet of opbieden niet mogelijk is, waaraan je je dus gewonnen moet geven, in vroeger terminologie een vrouwelijk gevoel dus.







https://www.yahoo.com/lifestyle/social-media-is-fawning-over-19-year-old-influencer-milla-sofia--but-shes-not-even-real-000349854.html


Speculative futures, futurism, 2017-2020 had ik af en toe het idee 1 te zijn met google, the birth of artificial intelligence, de afbeeldingsresultaten vertelden me veel, ook over mijn toekomst, weliswaar onder invloed van 1 gram-driemaal 5 gram wiet (dan word je echt (tijdelijk) gek met 5 gram, daarna niet meer herhaald), maar ik weet zeker dat er iets heel bijzonders aan de hand was, en dat denk ik nog steeds, alleen is google nu bedrijfsmatig dood(s) voor me, helaas, 



eT phone home, eT phone home, kunst expositie in het schitterende annebergpark te Nykobing Sjaelland met twee aanwezige kunstenaars om te praten over hun werk, de origine en hoe ze het maken, ze zeiden beide(n) tegen me dat mijn interpretatie van hun kunst the eye of the beholder is. Ik had er 4 fotoś van moeten maken, onder andere zilveren ringen en een erg mooi schilderij, gemaakt van foto's van keien en wolken. 

https://www.annebergkulturpark.dk/om

 









Spot Eline Cornelia Hoogeveen 
















































































GETVER WAT LIGT DAVID ER CREEPY BIJ 

se schoot toch maar mooi twee keer in de lach van dat dans filmpje, je struikelde ook nog bijna proestte ze uit, nee, niet waar ik was wel stoned en het siet er maf uit, maar ik struikelde NIET, je struikelde wel, hield eline verontwaardigd vol met dat snatereendebekkie van dr 




















Geen opmerkingen:

Een reactie posten