zondag 30 juli 2023

eT weten is begrensd, de fantasie is onbeperkt, onbegrensd en reikt daarmee verder en dieper

 Albert Einstein 

maar wat is er nu fantasie en wat niet, ik weet zo langzamerhand van het onderstaande 88% zeker dat ik zoveel mogelijk de waarheid vertel in lijn met wat "we" (de mensheid ?) nu weten ..... en mogelijk voor 8% fantaseren, toch iets van een verzameld positief ingestelde mensdiernatuurwereld universum heel al en niets AiTeT , artificial intelligence information and all (extra) terrestrial technology (dat laatste is alle kennis van mensdieren, de natuur, flora en fauna, doden en levenden, het universum, alles en niets verzameld). 

Fleddy Melculy met splaakgeblek. Toen ik 16 jaar was en Gerrit Klapwijk 18 jaar in 1981 te Brussel moesten we hierom lachen, er werd en wordt gezegd "niet spotten met de gebreken van de medemens". Gerrit Klapwijk had een weduwe moeder met staar, hij deed goed en vrolijk na hoe zijn moeder een hand wilde geven en er langs liep (de hand, de mens) met starende ogen, goed geobserveerd en er een grap van maken, van ellende, zo kunnen (echte) mannen zijn. 

Bij de “echte” parfumerie kost bleu van chanel voor een flesje eau de toilette 65 eur, bij solow xxl in de drukste winkelstraat van Den Haag kost bleu fizz van shirley may 6,59 EUR. Heb na 15 minuten het idee dat de laatste iets sneller vervluchtigt en de geur op mijn huid wordt iets minder lekker, op mijn zakdoek ruikt het na 15 minuten nog top (en minder lekker ruiken gebeurt met bleu van chanel ook). Heb ze nu 2 dagen uit geprobeerd, bleu van chanel vind ik beter, maar 65 EUR vs. 6,59 EUR. De tasjes van Jassesca van prada, dolce gabana, louis vutton enzovoorts kosten 2000-6000 EUR per stuk. 

Snobisme en ijdelheid. 

i could use a little help around here. Sinds 2018 nooit echte back-up of hulp gehad en dat valt me zwaar, het zwaarste. Ik vergeet voor het gemak dat ik terug mocht keren bij de (rijks) overheid na 9 maanden (onterecht) gevangenis en een bepaalde morele steun voelde van Erik Jan van Kempen, Wouter Pronk, Roger Planje, Juel da Costa en Vries Kool to name a few (en niet de minsten, ik heb ze alle vier “hoger” zitten dan mezelf). En continu "gewone" steun van collega's en dictu helpdesk enzovoorts, ook al niet verkeerd. 

En wat voor steun of back up verwacht ik dan ? 9 maanden in de gevangenis en 2 jaar met die afgrijselijke krrrrrrrengen van fivoor reclassering beslotenkut vennootschap b.v. is veel te erg, heb nog steeds het gevoel dat ik niks misdaan heb, die barbie van de griend is een bang, vals, laf, gestoord, smerig, ijdel, narcistisch, autistisch, lelijk verbitterd verzuurd verstard verwaand dood(s) geniepig, stiekem, achterbaks kreng met een scheef sielig slachtoffer permanent gekwetst en beledigd huichelbekkie, dat is de rotte appel of aanjager daarvan geweest ...... 

in mijn leven heb ik misdaan dat ik een elektrische fiets voor 900 EUR heb verkocht die 50 EUR waard was (elektrisch laten maken door een sukkel, batterij werkte een uur matig en een andere elektrische fiets verkocht heb voor 1400 EUR die 250 EUR waard was (batterij was binnen 2 uur leeg van die beroerde zelf gemaakte elektrische fiets). 

4 dames heb ik niet zo goed behandeld (nooit gewelddadig, tegen annemieke enigszins, zie hieronder, zij provoceerde die 4 keer met getreiter en zeurend jammeren tegen me, en roddelen tegen haar pa en jongste broer en vriendenkring daarover, the past, 2009-2010, forget and forgive, always the easiest) en ik ben zelf ook door 2-5 vrouwen slecht behandeld (niet fysiek tenzij slechte sex daaronder valt, 4 keer slechte onprettige sex, het ging om de wijze van verbreken of afbreken van een relatie en jaloers krengerig bezitterig of afbrekend superieur gedrag. Annemieke reken ik niet bij die 2-5 keer slecht behandeld, we waren even erg en vervelend tegen elkaar aan het einde van de relatie, per saldo, ik kan ook treiteren en zeker 12 van de 14 jaar samen waren (erg) goed).

Het ergste wat ik gedaan heb is Eline van 4 maanden door elkaar rammelen (niet keihard, maar ik was geschokt om te lezen dat babies daar soms in blijven, schudden van de baby), ook omdat ik van David om de twee uur wakker werd 's nachts (een martel methode en als 2 jarige was hij wakker geworden en dan ging hij rommelen en lawaai maken op zijn kamer, zeker 2 nachten per week) en Eline zo'n scherpe snerpende huil had, ik werd er gek van, maar dat zou ik nu nooit NOOIT meer doen. 

Aan twee jarige Stijn gaf ik eens een schop (weer niet keihard, maar zoiets kan echt niet), toen hij op de grond zat en in dat verschrikkelijke sauerland in duitsland weigerde nog een stap te zetten en hij was veel te zwaar om te tillen. Zeker 10 minuten bleef hij op de grond zitten en weigerde verder of door te lopen en we moesten nog een uur wandelen ! Zou ik ook NOOIT meer doen. 

Had de neiging om David continu in de lucht te gooien als baby en dat vond hij heel leuk. Toen waren we in Zeeland in een vakantiehuis en gooide ik hem omhoog tegen een lamp. Daar heb ik slecht van geslapen want het was een puntige kroonluchter met dat kwetsbare hoofdje (kotsen als ik daaraan denk). 

 




Aparte muziek hieronder voor een eerste keer, het begrip perpetuum mobile komt uit de muziek,

zag ik op de engelse wikipedia pagina, 

wireless energy transfer  (Nikola Tesla), muziek tonen transfer 


Aan de huid onder mijn kin (onderkin) en aan de (soms diepe) rimpels, groeven bijna, zie je dat ik 58 jaar ben en het nagenoeg geheel grijze haar ...... verder voel ik me onder invloed van psytruffels, psypaddestoelen (mexicana growth kit, wow, en teveel het eerste half uur bij plus 8 gram een confrontatie met de dood, rillend in mijn  bed) en wiet soms een baby van een half jaar oud tot 88 jaar (doorleefd) oud ...... vooral, 65% van de tijd, voel ik me een levendige viriele 12 tot 56 jarige met  nadruk op een “herboren” 38jarige, die sportief met yoga (en body pump) nieuwe dingen ontdekt. 

IJ. Deltuit 

Me met het stoere imitatie oil leren jack van Eline: 






See the S shoe, iT’s all in the foot wear, i prefer bare feet. 








Hoftoren, de 29ste verdiepink  (ink komt van Aska, ik gebruikte dat als haar accent -op mijn blog- en was verrast toen ik haar belde vanuit Fuerteventura dat zij inderdaad in het Engels continu van “ing” “ink” maakte. 1 malig gebeld begin 2019 (februari ?) om me te excuseren dat ik haar naam gebruikte-misbruikte met de toen uitgevoerde belofte dat ik haar naam overal zou verwijderen van mijn blog, good, because there are some business projects comink alongk, zei Aska, ze moest lachen toen ik haar vanuit Fuerteventura supreme witch noemde, i have a way with ladies, supreme witch goddess….

Wat wel waar is (niet waar is dat ik a way with ladies heb, of eT moet de verkeerde weg zijn) , als een dame op een leuke manier om me kan lachen, dan …. ben ik nog meer verloren verliefd (wat een stom puber woord, verliefd, dat ben je tot je 22ste of maximaal 34ste ?) dan ik al was. 









i see a piemel (muzentoren, acm zit er o.a. in) met borsten (vws) 







10 Deense kronen, bij het rode kruis gekocht, 1,33 eur voor deze stropdas, een 2de handse winkel, maar deze stropdas was nieuw. De beste kwaliteit zijde, winkelwaarde 30 EUR. Het hemd was 50 kronen, ook als nieuw en erg mooi, vind ik, 6,667 EUR bij de Rode kruis boetiek in Nykøbing sjaelland. Winkelwaarde 50 EUR. Heb nog een (te) kleine fooi achter gelaten en een zwarte storm sport-trui gekocht voor 40 kronen die ik niet echt nodig had. 

Volgens Dick Hillenius is de oorsprong van de stropdas dat Noormannen, Vikingen, vanaf het jaar 793 onwards, Britse en west Europese dorpen en steden in namen, mogelijk veel mannen afmaakten (weet ik niet zeker) en bij de overgebleven mannen een strop om de hals hingen, deze werd aangetrokken tot de dood indien hij iets deed wat de Vikingen niet aan stond. 

https://nl.wikipedia.org/wiki/Vikingen







Vanaf de 10.30ste, eigenlijk 11.30ste minuut vooral even speciaal, verder ga ik deze mogelijk weg halen, na een tweede keer beluisteren, doe S spontaan, denk en vermoed dat onderstaande binnen 4 dagen verdwijnt,

https://www.youtube.com/watch?v=Z4t8PRLHIlI


33 secondes een orgasme van Stella L.E.M., zo lang en krachtig en gecontroleerd vast gehouden dat het feitelijke orgasme een ffft kort loslaten was .... dat zo 33 of 22 secondes vast houden, het langste ooit, godin Aphrodite Stella .... Stella heeft iets gemeners dan Margeuriteuh en ze is krachtig, maakt haar gevaarlijker 😻😻😻😻

Ik voel dat heel fijn aan. Wat ben je toch knap. Als dat maar goed gaat. Als men onzichtbaar is, durft men meer dan anders. De jeugd is er om te leren. Ouwe zakken en tutten moeten weg, ze lopen alleen maar in de weheg. Het geluid van bloemen. Heer Bommel stuit de vooruitgang. Oplettende lezertjes. Eh ... dinges. De partij van de blijheid (van Wammes Waggel). De geheimzinnige gaper. De spiegelaar. De a-prillers. De waarzegger. De daadsteller. De muze~nis. Bommelding. Bom melding. Bommel ding. De pikkinring. De liefdadiger. Geld speelt geen rol. Een heer moet alles alleen doen. 'k wist niet dat ik het in mij had. De pijpleider. De pijplijder. Praw ! Der hemeldonderweder. Een groot denkraam. Met uw welnemen. Het losgetrilde inzicht. Altijd dezelfde (commissaris Bulle Bas zei dat, als hij heer Bommel weer eens arresteerde). Verzin toch eens een list ! Met mijn teer gestel. Zeg nu zelf...  En daar houd ik mij aan. Wat enigjes. De wind der verandering. Grofstoffelijke trillingen. Mijn eigen eenzame weg. De gekikkerde vorst. Hoe vreselijk is dit alles. Zaken zijn zaken. Hm. Ach mallerd (juffrouw Doddeltje tegen heer Bommel, net zoals haar "wat ben je toch knap", doddeltje paste veel beter bij tom poes ? heer Bommel trouwde uiteindelijk met juffrouw Doddeltje). Héél stilletjes. Daar zit iets achter. Ook dat nog. Een enkel opbeurend woord. Dit gaat te ver. Mooi is dat. Dat geeft te denken. Een kleine handreiking. Dát zag ik nu eens nèt ! (commissaris Bulle Bas). Zelfs een held heeft wel eens een misverstand in zijn denkraam, dat men hem in de schoenen kan schuiven. Er zijn weinig heldinnen. Als goed krantenman had hij geleerd dat het niet geeft wat men schrijft, als men maar schrijft. Het einde van eindeloos. 

Marten Toonder (en 1 van Wim de Bie, goh dat hij en Joop Stobbelaar er niet meer zijn, zo mijn leven mee gevormd .... ze leven nog in mijn gedachten .... maar ja). 

Ken me niet schele 


Als ik zou willen dat je het begreep, zou ik het beter hebben uitgelegd.

Als je niet ken winnen, moet je zorgen dat je niet verliest.

Voetballen is heel simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel voetballen.

Ik geloof niet. In Spanje slaan alle 22 spelers een kruisje voordat ze het veld opkomen, als het werkt, zal het dus altijd een gelijkspel worden.

Je kunt beter ten onder gaan met je eigen visie dan met de visie van een ander.

Vaak moet er iets gebeuren voordat er iets gebeurt.

Er is maar één moment dat je op tijd kunt komen. Ben je er niet, dan ben je óf te vroeg, óf te laat.

Ik ben overal tegen. Tot ik een besluit neem, dan ben ik ervoor. Lijkt me logisch.

Als je op balbezit speelt, hoef je niet te verdedigen, want er is maar één bal.

Ik heb nog nooit een zak geld een goal zien maken.

Als wij de bal hebben kunnen hun niet scoren.

Als ik jou vraag te laten zien wat je kan, zou je laten zien wat je kan. Maar dan weet ik meteen ook wat je niet kan, want dat laat je niet zien.

Als je een speler ziet sprinten is hij te laat vertrokken.

Toeval is logisch.

Er is nu eenheid, iedereen doet in principe wat ik vraag. Het zijn namelijk geen Hollanders, die als je begint met ademhalen al zeggen: ja maar...

Pech, dat krijg je bij een negatieve instelling en geluk bij een positieve instelling.

Als ik thuiskom van een televisie-analyse, vraagt mijn vrouw: Wat heb je gezegd? Dan zeg ik: Al sla je me dood.

Ik hou van werken zolang het werken is waarvan ik hou.

De waarheid is nooit precies zoals je denkt dat hij zou zijn.

Ik maak eigenlijk zelden fouten, want ik heb moeite me te vergissen.

Voordat ik een fout maak, maak ik die fout niet.

Ik neem altijd zélf de beslissingen. Dus als ze bij Ajax tegen me zeggen: Je bent te oud, dan zeg ik: Dat beslis jij niet, dat beslis ik.

Ik spreek beter Spaans dan welke Nederlander dan ook, maar slechter Spaans dan welke Spanjaard dan ook.

― Johan Cruijff


De mooie foto’s van Eline hieronder zijn 1 tot 2 dimensionaal. Verstard en statisch, daaronder wordt door mij een poging gedaan om multi dimensionaal te ontsnappen of de licht snelheid net voor te zijn. Maar pap, ik ben bijna natuurkundige en de wetten liggen zo vast . Ja, die moeten we juist ontsnappen ?, ontduiken, in het oneindige minimaal twee dimensionale heelal .... alleen vanaf de aarde en Jupiter (en andere planeten en manen met een sterk genoeg magnetisch veld en lagrange punten) zijn er sterren zichtbaar .. vanaf de maan, mars, Venus , Mercurius, de rest van ons zonnestelsel en in de interstellaire ruimte zijn geen sterren zichtbaar. Zit de aarde in een (magnetisch) veld tussen toekomst en verleden,  net zoals Jupiter ? 

Het S orgasme was op we are planets op de electra Brown kalkhoff fiets door regenachtige duinen.

En de kus op de mini morris was op hosh, midnight, the hanging tree. Aska is met dr man op vakantie, zag hem vrijdag 21 juli 2023 met koffers sjouwen naar zijn auto in het Statenkwartier en begroette hem met "ha, Frank Schuhholz am Bahnhof mit willy alexie und maxie !" "Ah ja, 2015 war dass !",  antwoordde hij blij verrast, hij wist wie ik was, de stalker van sein Frau, maar hij was of deed niet boos ....... dus hosh midnight the hanging willow tree zou verwijzen naar (goed of niet slecht) getrouwde Aska  ....  kotsen als Stella al een vriend heeft 


Opvallend dat hieronder positief geschreven wordt over apple, om in te beleggen/investeren, koop aandelen apple, en dat de koers daarna met 10% ongeveer daalde


I hate to be the bearer of bad news but something is very rotten in the realm of Big Tech.

What I'm talking about here is - gasp - fundamentals!

Not exactly my go-to topic but hear me out.

Over the past decade of perpetual Fed machinations fundamental measures like P/E ratios have increasingly been viewed as antiquated concepts.

So much so that it's probably considered an outdated academic term to anyone younger than 35.

And to be clear: I would be the first one to completely dismiss P/E ratios when it comes to my daily trading activities, specifically as it relates to my options trading. 

However, in the context of my long term market analysis it's something I most definitely keep a close eye on. Because fundamentals don't really matter, until they do.

What you see posted above is what I call the 'hall of P/E shame'.

If you want to generate it yourself head over to Finviz and use these: fa_pe:high idx:ndx sh_avgvol:o2000 sh_opt:option sh_price:o30

Now what stands out? 

But does that really justify a P/E ratio of 100x - let alone one of nearly 500x?

To answer that question let's take a look at one company that I expect will actually end up leading the pack when it comes to actually delivering AI into the hands of end consumers.

And that is...

... exactly - Apple, which recently announced its Vision Pro VR/AR glasses. 

While other companies are expected to become major players in that sector it's actually Apple that has long been the default go-to source for anything even remotely related to consumer applications involving artificial intelligence.

How do you think SIRI is able to decipher your mumblings in crowded room?

Recognize your crappy handwriting?

Auto complete text?

Suggest apps and actions?

Or identify people, cats, and dogs in Apple Photos.

I could go on but I'm sure you can think of countless examples.

So what is the P/E ratio for AAPL at this time? A measly 33 which - albeit elevated and higher than a year ago - is nothing when compared to the rest of the Nasdaq rat pack.

Maybe the reason for that is that CEO Tim Cook has clearly de-emphasized the concept of AI in favor of usability and consumer utility.

In his latest presentation Tim spoke about Spatial Computing, Machine Learning, and Apple's Neural Engine. 

What he did NOT mention was AI. Why? 

Simple - let me quote the man: "AI should enhance human intelligence rather than replace it, and AI should only be used for things that benefit humanity."

Again, I'm not an Apple fan boy but that's a perspective I definitely can get behind of **

Plus I do find AAPL's P/E ratio less insulting than any of the ones posted in our 'P/E hall of shame'.

I don't know about you but I am investing accordingly.

BTW, if you enjoy my work and are looking for returns like the P&L above then shoot us an email and we'll get you set up with our Unlimited signal service by the end of the day.

It's fairly low frequency and only takes high probability trades with the aim of producing consistent and reliable side income.

Yes even in this crazy market.

Cheers,

Michael Mehrle the Mole 

** I for one welcome our new AI overlords!

Dus als Stella reets een goede vriend heeft of totaal geen behoefte aan een relatie met mij of eerst nog even een jaar de kat uit de boom wil kijken, fine with me, dan zou ik kunnen gaan voor la brunette of green silk shirt, ook allebei 98,88% misschien mik ik te hoog en is dat mijn hele probleem 

ken 

me 

niet 

schele 

swarte

sjaak




          Lijkt wel alsof er een spin uit mijn hoofd kruipt, wel toepasselijk bij griezelig knappe asska


Datteuh isseuh dusseuh soo stommeuh, alsoffeuh jeuh eut nietteuh begrijpeuh willeuh, vrouwen met een (goede) man of vriend nemen geen contact met jou op daarom 

en omdat je je bijna afstotelijk gedraagt, sexueel expres offensief uitdagend en daar zijn wij niet van gecharmeerd of gediend, miskien als het unique isseuh, maar dat isseuh bij jou euh et euh dusseuh nieteuh ....  alleseuh tegengesteldeuh .... alsof euh je geen partner of vriendin wilt en alleen maar uitdaagt en provoceert met je kinder lijke alter ego-trip en niemand schiet daar ook maar iets mee oppeuh , 

passeuh tocheuh oppeuh sei ikkeuh tegen die hondeuh, wanteuh hetteuh wasseuh een franseuh hondeuh 


Marguèrite Aphrodite 

& Stella Enigma Monolith 

alleen de namen 

hebben al iets something je ne sais pas quoi 

divine deësse de~esse, deèsse

pretentious, moi, hah ! Fawlty towers, john cleese volgens mij kwam die van Polly Sherman, Connie Booth, de toen knappe vriendin van John Cleese, 

zou zij hem ook zo uitgekleed hebben als die andere 2/3 krengen deden , volgens mij niet , daar was ze te humoristisch en knap zelfstandig voor , maar zeker weten doe ik het niet , volgens mij kan Stella omslaan in een behoorlijke bitch als ik haar binnen 3-9 maanden niet meer aan sta, maar dat weet ik niet zeker, ze kwam lief over , maar wel afstandelijk koel, met die gek wil ik niks te maken hebben........ en als enige naar me toe komen na een wat maffe vertoning en alter ego trip met notabelen over klimaat en energie waarbij ik voor 60-80 mensen op mijn handen tegen de muur of deur naast het toneel ging staan en zei dat we naar waterstof moesten omschakelen en andere alternatieve energie ,, 

wake up iT's much too late 









n

now i have had it , there will be no next time you idiot touchink my car  , i'll use witchcraft and more , you will not like coming in my street or nearer than 100 metres from me aska beauty goddess of thew dead and livink 

kan in het bovenstaande niet meer verbeteren 😱🙀
now i have had it, das Sau menno würde meine Morris nie wieder berühren und ich möchte ihm nicht 100 meter in meine nähe haben, ende für mich, Aska Joanna

.......al mijn favoriete meestal "bezette" dames bij de afbeeldingsresultaten verschrijver via yahoo, aska zelfs op 14, maar ik merk dat "ik" dat bepaal, niet zij, het is hoeveel belangstelling ik heb, hoewel , Aska, daar loop ik al zeker 6-8 weken achter na (in feite constant sinds die ene ontmoetink in 2016 en haar echt gemeend boze "is this some kind of game you are playink ?" dus hoe komt het dan dat ze plotseling op 14 staat en ook hogelijk gewaardeerde Anke Sieverink en Astrid Neff zo hoog bij de yahoo afbeeldings resultaten op mijn hp lap top, muziek speelt eric selects : Vol. 1  ! WoW , ook voor het eerst zichtbaar in de eerste drie rijen, 




















Vrouwen doen het meer huilend, mannen doen het meer lachend om de ellende en soms vloek die het leven heet te overleven



 Karen Voetmann moest huilen toen Samuel Cornelis Voetmann zei wat hij het liefste op zijn tiende verjaardag zou willen hebben een vader zou zijn, naar wat ik begreep had de vader van Samuel Sofie op een harde egoïstische manier in de steek gelaten hoewel sofie volgens mij iets meer de ellende zelf op zoekt net zoals David, maar dit weet ik niet zeker en is gemeen om te zeggen, ze woont riant in een schitterend houten huis en dat wil ze verkopen voor 650.000 eur, drie mooie slaapkamers op de hoek, het zou mijn droomhuis zijn, allemaal leuke voorzieningen voor kinderen van 4 tot 12 jaar en dan het verkopen omdat het teveel een commune is, het was 1 keer per week koken met zijn allen, daar is Sofie meteen mee gestopt, maar ook verder, te veel sociale roddel kletspraat en toch sociale verplichtingen, vreemd, mij leek het een paradijs in Roskilde, had ik ook nog wel 2 dagen of 4 willen bezoeken. 

Roskilde is de tweede grootste stad van Denemarken en was voor Kopenhagen de officiële hoofdstad van et koninkrijk ---- republiek, toch overwegend linkse signatuur in denemarken (8 jaar een gedoogde rechtse vvd'66 pvv constructie) maar toch ook vastgelopen en verbureaucratiseerd. En ook in Kopenhagen moeilijk een betaalbare woningruimte te vinden voor agenten, verplegers en echte werkers, fietsenmakers, loodgieters, bouwers, winkeliers, goede apothekers, goede doktoren, goede helpers, goede alternatieve vrije sector of circuit (gezondheid, wiet, hulp verlenen aan zij die het nodig hebben) met ook een gevaar van eenzelvigheid en gelijk hebberigheid zoalss de vereniging mensa, zie government is the burden on the people... 

En vast ook een vast gelopen machteloze bureaucratisch hiërarchische overheid, gedomineerd door een bedrijfsleven dat teveel op korte termijn mammon animal farm pig gedreven geld verdienen gebaseerd is en niet lange termijn overleve(re)n en het beter worden van de aarde, of zo lang mogelijk gezond, mooi, prachtig en idyllisch zijn. Het kan zo'n paradijselijk mini mini mini 0,00googol00018% idylle planeet zijn en we vernielen dit paradijs daardoor, het bovenstaande en het onderstaande. 

Maar Karen Voetmann moest daarom dus huilen, terwijl Samuel wel een super gelukkige indruk maakt, alsof hij misschien wel de nieuwe johan cruyff is en ook als dat niet zo is, ik heb zo'n gelukkige vrije stoere en sterke jeugd gehad en continu nieuwe ontwikkelingen, en ik durf het bovenstaande in vrijheid open te zeggen : ik zou een vader het liefste willen voor mijn 10 de verjaardag of hem kennen of zo, dat is al zo mooi, en hij heeft nu zo'n vier vaders want Sofie heeft geloof ik 4 relaties gehad sinds Samuel geboren werd en ze is sinds drie maanden met een behulpzame jongen-man met twee kinderen dus wie weet .... en mogelijk stapt zijn eigen vader ook nog eens naar voren en neemt "hij",  minderwaardige zaktabak (als het verhaal waar is),  verantwoordelijkheid, slappe lul en slappe miet, 

en ziet, 







ook gemeen om dit te schrijven, maar om aan te geven dat niemand heilig is, ik ook niet, Sofie was gelukkig bij mijn pa, 4 jaar, 1 week of 2 logeren bij pa Kees, Karen moest terug naar Denemarken, er was een regel dat je maar 9 jaar als Deen(se) op een Europese school mocht werken, dan had je genoeg luxe en geld gehad, zo was de regel in Denemarken geloof ik, daarna ook ingevoerd voor Nederland, mijn vader en Joop Stobbelaar hebben wat dat betreft geluk gehad, maar ze hadden zo'n armoedige jeugd tot zo'n 24 jaar, toen kwam de luxe en welvaart in een stroomversnelling met heuse auto en eigen huizen, maar toen Karen belde en op 4 jarige Sofie in ging praten moest ze daarvan gaan huilen, toch een gemeen soort bezitterigheid want ik voelde, weer gemeen, dat Karen genoot van het verdriet van Sofie om ergens op een vreemde plek met die aparte plagerige hardere opa kees te zijn, ook al was het maar 2 weken logeren terwijl ze daarvoor, voor het telefoontje van haar moeder, karen, een zeer gelukkige indruk maakte.....

iedereen maakt fouten, ik heb annemieke een keer in haar neus gebeten, 1 keer met vlakke hand in haar gezicht gemept (niet keihard) en 1 keer geschopt, vond de eerste drie geprovoceerd, van die schop heb ik spijt, maar het was nooit keihard, nooit voor langer dan 2 weken beschadigend, maar eigenlijk had ik - hadden we - dat beter moeten doen, want zij had ook de neiging gekregen om me het bloed onder de nagels vandaan te treiteren, soms erg onprettig vanaf maart 2009 tot maart 2010 van haar kant, maart 2010 wist ik zeker, we gaan uit elkaar en ik was opgelucht en voelde me bevrijd, er ging daarna voor mij wel veel meer mis met huizen aankoop en zo, annemieke bracht me (financieel en welvaart) geluk en drie bijzondere (soms mooie) kinderen. 


Van Danique en Julian Belarus, na 2 zulke hoogtepunten ben ik nu de enige in la parade op zondagavond, eT kan alleen maar mis gaan en ja hoor, een woedende strandtent eigenaar omdat ik een provocerend dansje opvoerde voor Danique, had Eline toch gelijk, misschien, ik vind nog steeds van niet, tijd voor vrijheid, gelijkwaardigheid, sociale solidariteit, ecologisch mensdiervriendelijk verantwoord, techno progressie, AiTeT and what have you and what have you notteuh 


Met op de achtergrond schitterende Danique, wat had ik haar graag gezien ! 





 GETVER WAT LIGT DAVID ER CREEPY BIJ 


se schoot toch maar mooi twee keer in de lach van dat dans filmpje, je struikelde ook nog bijna proestte ze uit, nee, niet waar ik was wel stoned en het siet er maf uit, maar ik struikelde NIET, je struikelde wel, hield eline verontwaardigd vol met dat snatereendebekkie van dr 

Eline hep in Lissabon bijna 6 maanden chloor water gedronken, dr haar ging er van uit vallen en toch geen flessen water zoals ik ALTIJD gedaan zou hebben toen ik dat water in Lissabon proefde, ook tegen het vegetarisme, ik denk dat maximaal 2 keer per maand rundvlees (ik eet het niet meer, maar geef 2-4 keer per maand rosbief aan lady Strepy) en dat kip of en kalkoen 2 keer per week goed en gezond zijn voor een mens, maar dan wel mensdiervriendelijk ecologisch verantwoord, die koeien moeten gegarandeerd een gelukkig koeienleven hebben met 1 stier op 10 koeien en zeker de helft van het jaar vrij in de wei, of dat ze zelf een keuze mogelijkheid hebben, stal of wei. 

Wat een lieve lieve lieve zachtmoedige gevoelsdieren, merkte ik in Lochem, teveel op de stal stonden ze zonder leuke stier, maar wat ging eT seggen, 
of vegetarisme ook door hitler beleden goed is, ik merkte met die thai vegetarisch dat als ik dat elke avond krijg, dat ik dan kip of garnalen niet zou missen en garnalen en vis mag eline ook eten, 

volgens David komt het woord kanker van kreeft, die verkankerden een hele rivier met hun vraatzucht, ik zag ze in de Cubaanse zee als hele schuwe bange dieren, terecht doodsbang voor die afschuwelijke mens, wat zwom ze snel weg weg weg bij die engste alien varkensrathondmens, te stom voor vogel of poes, begrijpen die fijnzinnige humor niet. 

Hitler was (ook) vegetariër. Als dieren die ik opeet een mooi leven hebben gehad, dan heb ik er vrede mee en daar wil ik het dubbele voor betalen of desnoods het viervoudige met drie sterren leven garantie voor mens en dier, voor diermens, mensdier.....

Hoewel, dat je zo relaxed en nooit gewelddadig wordt door wiet, de eerste keer dat ik dreigde met geweld was met die beheerder van dat park in Lochem, juli 2020, met 1 van de goorste lelijkste ratvarkenskoppen ooit gezien met se dure landrover, dat mensen er zo lelijk uit konden-kunnen zien en ook van binnen een akelig geldbelust naar kreng, zoals waarschijnlijk 20% in Nederland, ik hoop op 13% dan kunnen we er mogelijk eenvoudiger een eind aan maken, aan verwende verwaande doodzieke mammon animal farm pigrat lijers. 

Maar goed, ik ben duidelijk openlijk emotioneler en (te) extravert, dat mijn zoon Stijn daarvan schrok, misschien moet ik me dat toch meer aantrekken en een keer uitleggen wat ik ook niet begrijp.