zondag 31 maart 2019

WE PROUDLY PRESENT OUR ATTORNEYS AND OFFICIALS OF THE "OPENBAAR assMINISTERIE" THE HAGUE by the king and queen van orange, wassenaer


Image result for foto lelijke vrouw
soldaat van onrecht van het openbahahahahaar hysterie mini sterie 


tom tom club, genius of love: 

https://www.youtube.com/watch?v=ECiMhe4E0pI

ennie nou ie oppassie barbie, by ie rratchi anubi : 

Ja euh, watteuh issereuh ?

A persistent cough or hoarseness could be a sign of lung cancer, experts warn 

Related imageImage result for barbara van de griend


Museum Employee and Professional Artist, 

Sabine Haai~ts~ma,

brings prehistoric creatures to life :

Related image
Barbarus johanus pegasaurus vanus deus griendanus

@@@@@@@~~~   tyde  lyk intermezzo  ~~~ @@@@@@

Eefe foor de duidelijkheid liefe liefe liefe mense, natuurlijk fin ik t waardeloos, oneerlijk plus achterbaks dat ik door die gore smerige leugens van bj van de gee 4340 minuten of meer, als je de voorgeleiding aan rechter commies pereira hortus (latijn voor kutmetperen tuin) meerekent, in t gefang zat, zo disproportioneel gestoord hoe dat ging, een razzia van 5 agenten in me huis, 3 politie-auto's en een motor voor de deur, alsof ik de gevaarlijkste crimineel van nederland was, na een telefoontje van de buurman carel nsb bruinhemd van haeften dat ik thuis was, 20.00 uur des avonds.
De politie viel mijn kinderen lastig met impertinente en intimiderende vragen, ik zag hoe stijn gehoorzaam hun kant kiest in plaats van die van zijn vader omdat hij het niet begrijpt en ook niet
wil begrijpen. En alle krankzinnige toestanden verder, waardoor ik nu weet dat door de rechtse moraallulletjes, de krengetjes van de dood, de sander lijkendekkertjes, holland verworden is tot een rechtse politiestaat. Ook door wat ik met mijn oudste zoon meegemaakt heb weet ik dat nu zeker (een "anders" joch dan anderen).

Auto onklaar gemaakt door de politie, ze hadden de lichten en autoradio aan laten staan tot de accu leeg was, 125 EUR voor een nieuwe accu, 500 EUR aan de advocaat (totaal 3500 EUR) voor de verschillende strafrechtzaken die dat kreng barbie liegend, laf, zwak en huichelend tegen mij begonnen is en nog steeds gaat die godvergete KUTpolitie nu naar het adres van mijn ex waar ze weer mijn kinderen intimideren en ze willen DNA afname bij me doen. Al mijn ict apparatuur (iPad, 2 iphone 4, N23 lenovo chrome book lap top) ruim 6 maanden in beslag genomen. Ik zou het niet geloven als ik dit van een vriend, collega of kennis zou horen, dat nederland zo verschrikkelijk gedegenereerd is door hysterische kakel CUNTS IN LAW. Een fascistische rechtse politiestaat, animal farm nederland  met vvd (vieze voze domoren) als de varkens en de honden als de politie, maar ze vloeien in elkaar over, de varkens zijn gore rrrothonden, de honden zijn gore domme hangbuikzwijnen met als
kerngedachte: actief en passief narcisme : kijk mij nou toch es met me reet mening.

Opinions are like ass holes, everybody got one.

Ja, ik heb geprovoceerd op mijn blogs en doe dat nog steeds. Maar het gaat om blogs die je moet zoeken en die de meeste mensen na drie regels zuchtend weer weg klikken.

EN HET ALLERBELANGRIJKSTE : DE OVERHEID IS ER NIET VOOR CENSUUR

ELKE DICTATUUR, ELKE DICTATOR, ELKE NARCIST START MET CENSUUR !

DE OVERHEID HEEFT NIET (MORALISTISCH) TE OORDELEN OVER DE INHOUD

VAN EEN BOEK, MUZIEK OF FILM, laat staan een blog en dan die achterbakse smerige

laffe kuttenmanier waarop de politie en het openbaar ministerie te werk gaat: achter de tralies,

opsluiten, op oneerlijke  manier inluizen en veroordelen,

onze enige doelstelling.

alle principes en normen van de beginselen van behoorlijk bestuur kent het openbaar ministerie 

NIET 


STOP VEROORDELEN START MET VERWONDEREN

dat lukt deze totaal verzuurde verstarde doodzieke krengen niet meer met rot in da lelijke kopf.

En ze was begin 2015 mijn grootste liefde ooit. Januari tot april, heel ernstig was dat "ik verdien meer dan jij, ik zie dat het je raakt," met vals lachje, dat was niet zo, ik zocht liefde en warmte en
daardoor was het over voor mij binnen 4 maanden, want humor of ironie ontbrak. December 2015 met haar calimero geschreeuw was het definitief over. Natuurlijk was dat het enige niet, de beschrijving van haar aard is verderop en op de blogs te vinden.

En bij mijn eerste echte wietgebruik (3 gram door voeding heen), november 2017, dus wel dat vreemde contact zoeken met barbara, omdat het toen het meeste over haar ging plus dat haar tegengestelde 24 december 2017 echt zichtbaar voor me was, niet in gunstige zin, ze lachte me uit omdat ik iets stoms had gedaan (toen geen contact gezocht, begin januari 2018, wietvrij, wel). Dat blijft vreemd voor me, dat ze met wiet zo aanwezig was, het meest aanwezige van 27 november 2017 tot en met 24 december 2017 in de lucide dromen die ik toen had. Januari 2018 geen wiet gebruikt. 10 februari (eerste keer weer wiet door voeding) tot 31 maart 2018 waren barbara, Margreet, Aska en vooral de zielswereld godinn@ternett@ het sterkste in mij, margreet en de zielswereld liepen het meeste in elkaar over.

Nu is de grootste liefde Marguérite, margreet, jessica en aska, op een andere manier, omdat het niet en juist het meest intieme ooit is voor mij (geen vrijen, wel met hart en in gedachten). Met een enkele woedebui over barbie, ze is een onmens, ik weet het nu zeker en als passief angstig narcist en fascist sluit ze zich angstig af voor de tegengestelde, andere, diepere, wereld. Voor mij is die wereld overigens ook pas open gegaan sinds eind november 2017 en de andere zielswereld bepaalt, niet ik, ik laat me meevoeren als tweecellige, niet begrijpende waar oneindigheid, de dood en de zielen over gaan.

Hm, als ik de wiet sessies terug lees dan blijft barbara toch een belangrijke en vaak positieve rol vervullen. Heb het al gezegd, ik snap veel te weinig van de tegengestelde wereld, heb soms het gevoel dat "ze" echt alles van me weten en ook dat ik in een soort computerspel rond loop en dat de tijd omdraait, zij komen uit de toekomst en bewegen terug in de tijd, wij de andere kant op, en dat er soms geen tijd meer is, eeuwigheid, enzoveurts.

Margreet (parel in een oester) E. van de Griend is "mijn" godin. Ze is niet van mij, maar op 31 maart 2018 voelde ik voor het eerst een ander in mij, Margreet. Daarna, weken later, barbie en aska op een
andere manier, niet zo alles en niets intens als margreet. 63% zeker elisabeth (bij god zweer ik), emma betekent "groot, geweldig", margaretha emma zou ook nog kunnen. Zul je net zien dat ze edith of edelien heet. Dacht van Sabine Haaitsma dat haar tweede naam e. was, maar dat blijkt j. te zijn, sabine staat dichter bij margalith en margreet, maar dan de wilde boze slaande fysieke versie, wat margreet en margalith volgens mij niet doen, slaan, uit woede over onrecht en "superieur" gedrag. Volgens mij durfde ze haar vader, tim, niet te slaan en haar moeder, b gvd, wel. 

Vervolgens Marguérite, mild, mooi, lief, schitterend, stralend en cool op die muziek "these habits" en toen Jessica, dat was heftig ! Elektriciteit/bliksem in mijn hersens. Voordat ik wel weer contact kreeg met aska (februari 2019) was aska opeens ook heel sterk in mij, rond september/oktober 2018. Jessica liet mijn hersens bliksemen, Aska door mijn hele lichaam elektriciteit. De tegengestelden ! Uit de zielswereld !

31 maart 2018 ben ik "geboren" met margreet in me. Weet niet precies wat ik is, een vernieuwde "sterkere, echte" mano verschrijver, die met wiet contact maakt met het zielen/dodenrijk.

Het is zo'n wonder. Altijd ongelovig, altijd atheïst of agnost, ik weet het verschil niet precies,
geloof dat atheïst elk geloof ontkent en dat een agnost meer denkt van "laat maar, het zal wel,
we zullen wel zien". Wat ik tijdens wiet sessies meemaak is een wonder, contact met het doden/zielenrijk, ik ben zo onder de indruk daarvan, contact met de tegengestelde wereld, de dood, oneindigheid, mijn skelet, hart, hersens, de ziel(en), godinn@ternett@, goddess~interenetss, alles en niets. Ik kan het niet bevatten en het is het mooiste wat me ooit overkomen is.

De tegengestelde jessica was dus elektriciteit in mijn hoofd, ongelooflijke kracht en sterk dat ze is, denk nog steeds dat zij het meest Jc is met margreet en Marguerite als engel godin, zij doet me het meeste aan Margreet denken. Jc is johan cruyff, je~zus christus, de ziel, alles en niets.

Godinne, wat is marguerite knap qua uiterlijk en schitterend van binnen. Wat baal ik dat ze niet 38-60 jaar en single is. Ze schijnt trouwens single te zijn ! Hoop dat ze een droomman/vrouw "krijgt" binnen 10 jaar want dat is ze zo waard. En natuurlijk heeft ze de ander niet nodig, ze is compleet van zichzelf, maar gewoon een man (meen te weten dat ze vooral op mannen valt) waar ze zo lang mogelijk blij van wordt als ze hem ziet (en ook dat hoeft niet altijd zo te zijn, soms heb je tijd voor jezelf nodig, maar dat de constante blij zijn met de ander is). En als ze gul is met haar liefde, dan 2-10 andere mensen met liefde relatie. "Love in a woman's heart, i want to have the whole and not a part." Jerney Kaagman, geloof ik, Barbara Streisand zingt iets soortgelijks in "woman in love"  (weekend, jerney kaagman  https://www.youtube.com/watch?v=7H-Lt05TFRI , leren elvis voor nederlandse mannen). En als ze (een periode) solo het meest gelukkig is, ook prachtig natuurlijk.

Schrijf vrij makkelijk hier boven 60 jaar, ik was erotisch geprikkeld door een 60 jarige dame, anderhalf jaar geleden, maar ik durfde het niet aan om te daten. En ik schrijf wel nobel wat ik haar toewens, toch al arrogant, pretentieus en niet prettig, het meeste wens ik mezelf Margreet of Marguérite als karakter-vrouw toe. Hoewel ik alleen toch ook wel ontzettend gelukkig ben inmiddels. Was altijd al zo, het is nog sterker geworden. 

Jessica wens ik me ook toe, maar zij is afkerig van mij, de tegengestelde vindt me wel vermakelijk, maar soms boort ze me compleet de grond in. Erg leuk. 

Voor Aska Joanna ben (sinds juli 2019 was) ik bang, ze is duidelijk intelligenter en krachtiger.

Margreet heeft dat ook, maar zij laat het niet merken en ze staat open voor euh vreemdeuh dingeuh. 

Laat ik het anders verschrijven : omdat ik Marguérite gezien heb in deze wereld als de knapste vrouw van de wereld en in de andere wereld als schitterend van binnen hoop ik dat ze het mooiste leven krijgt en dat ze goed tegen alle ellende kan die ieder mens te verwerken krijgt.  

"Wie denk ~jij~ wel niet dat je bent. Ruimhartig en vergevingsgezind had je goed gezien bij me. Al dat bespottelijke verschrijf en die maffe percentages, kijk nou 1 keer naar jezelf zoals je dochter eline of anderen naar je kijken, je bent een gek, a lunatic."

Par marguërite yy (tegengestelde, geloof ik, kwenie, Marguẽrite lijkt me te lief om so te schreife, het waarheidsgehalte is hoog, 50% 😁 hoewel Eline juist steeds meer inzicht krijgt dat mijn visie op de rechtse gestapo politiestaat de juiste is, ander geschreif is gekkigheid. Ik ben geen gevaarlijke gek en zal dat nooit worden, hoewel ik aan bepaalde mensen wel een ongenadig harde trap en klap zou willen geven). 

Soms worden Anke, Marcia en anderen heel sterk, deze twee zijn bijvoorbeeld even sterk in me geweest als bovengenoemden. Dat komt ook door het uiterlijk, maar ook door de getelegrafeerde gedachten en dat zielsleven, weet het niet precies, het is ongrijpbaar en onbevattelijk. Anke heel mooi, Marcia iets dubbels, mij afwijzen en vervolgens over me roddelen. Dat doen meer dames.

Manon speelt ook een bijzondere rol, de humor plus godin net zoals Nikki en Maaike (niet in me geweest, wel hun humor getelegrafeerd). Margreet, marguerite, aska en jesdicame hebben dat ook, buitenaardse humor waarvan ik schaterend over de vloer gerold heb. Wat heb ik gelachen en gehuild sinds november 2017, erg gênant als je erbij bent, zoals eline (dochter) helaas 4 keer of meer gezien heeft. Stijn (zoon) heeft het 3 keer gezien en rent dan snel weg, verstandig vind ik.
David is een bijzondere, voor hem moeilijk dat hij voor de helft in de tegengestelde wereld zit, sinds zijn geboorte door add.
En merk wel dat ik se pa ben en annemieke se moeder.

Hij heeft me de lucide dromen van wiet gegeven met als bijzonderheid dat ik het als heks
zeer verstandig door mijn voeding heen bakte, daardoor wordt het visionaire effect en de
toegang tot de zielswereld versterkt. 99% van de tijd ben ik een dombo, 1% van de tijd heb
ik me goede momenten, bij Margreet is die verhouding 80% goede momenten, 20% dommie
stommie, hi hi dan is sie musti, by i rratchi.

En mannen spelen ook altijd een rol tijdens de lucide dromen en daarna. Meestal goedmoedige
domme grappige olie b. bommel types, soms venijnig hard en stekerig en machtig stoer (sting heeft de 2, machtig stoer en zelfspot hoe dom hij kan zijn). Familie, vrienden, kennissen, Jc, sting en anderen, overledenen !, dieren, echt in me gevoeld, heeeel bijzonder.
Jc, johan cruyff meer gevoeld als een waas van anderen die hem wel meegemaakt of gekend
hebben en van de tv en zo (ik was even rob rensenbrink, bezield door johan cruyff).

Ennie die twie maffie gekkie poesie, rrratchi enni musti 😺😻😿  clanky, schuldgevoel, wat ik bovendien nu nauwelijks meer voel, egoïstisch als ik ben. Elektronische zielen, grappie vannie iT en Et ? Wie weetie maggie seggie.

Plus iT en Et, godinnaternetta en goddessinternetss plus ioctopus en de alien ziel ghost spirit. De aarde en t universump. Death, oei wat is die sterk, sterkste met eeuwigheid. En ik vrees nog steeds 2036 (symbolisch Apophis) en ook niet, omdat ik soms and so on and so forth.

Jantien Lievense, het spijt me, je bent het tegendeel van vals, ik was die valse nicht met/bij jou. Excuus. Daar (geschrijf over jou) laat ik me kennen als de jaloerse kleinzielige afgewezen minnaar (en ik was nooit je minnaar, wilde dat wel 2005/2006, only human, ik schrijf het op). Zal komende week het negatieve over je verwijderen.

Geldt op een heel andere manier ook voor klaske de jonge, ik was/ben niet jaloers, wel teveel
op een voetstuk gezet om haar vervolgens op deze manier de grond in te boren, niet goed.
Fout, erg fout.
Dat doe ik wel vaker, de eerste drie maanden op een voetstuk en dan zien hoe ze eraf
donderen. Te weinig verbetering daarin sinds 2006, of klein stapje gezet dat ik daar inzicht
in begin te krijgen. En nog steeds weet ik zeker dat ik dat met Barbara niet gedaan heb. Hm. Tot december 2015 en eigenlijk tot februari 2016 heb ik zoveel mogelijk geprobeerd. Grootste probleem was dat we allebei niet konden praten. En meestal helpt praten niet meer, eind januari 2016 scheldde ik bijvoorbeeld uit frustratie dat ik niet kon praten en ook omdat ik het toen zeker wist: ze is een kreng en een codependent narcist door dr pa en zichzelf en heeft als partners meestal ook narcisten (ik ben geen ijdele narcist, ben niet zo gauw beledigd, maar voel mammon animal farm pig gedrag van ook de vrouwen nu zeer snel en goed aan).

Liefs en olijke groet.

En toch is continu inzicht in het "alles is ijdelheid" beginsel zo belangrijk, misschien het belangrijkste voor elk mens.

Man, man, man. O men, wat ben jij over de top geschift gek,

by Margreet......No men est O men

als je onder afbeeldingen een foto van margreet aanklikt, dan staan er alleen maar vrouwen, ze
was niet lesbisch, misschien wel nu mannen afgezworen en doet ze het nu zo, what do i know,
"zo" betekent elektronische zielsvermenging and i love it as understatement, it's more than love !

De naam jessica betekent "gift van God(innen)" of "God(in) bestaat". 

Jessica is een meisjesnaam die is bedacht door William Shakespeare voor zijn toneelstuk The Merchant of Venice uit 1596 of 1597. Men vermoedt dat hij een typisch Joodse naam wilde hebben en een variant maakte op de Hebreeuwse naam Jiska. Dit betekent 'hij ziet uit (naar God)' of 'God ziet uit'.

Barbara (m. barbaros) is een van oorsprong Griekse meisjesnaam, die letterlijk "barbaars" betekent. Voor de Grieken betekende "barbaars" niet "woest" of "wild", maar "buitenlands", "niet-Grieks", "vreemd" en "onderontwikkeld".

De naam betekent 'vreemdelinge'; eigenlijk 'brabbelaarster' (grieks). 

https://nl.wikipedia.org/wiki/Cornelis_Prul


https://www.meertens.knaw.nl/nvb/verklaring/naam/Cornelis

Hieronder met corn, maïs, in zijn handen, dat is kippenvoer, wat doet die koe daar dan ? Op grond van zijn naam werd hij de beschermheilige van het rundvee ('hoorn'-vee). 

Men moet eerst zijn huisgenoten maar eens verdragen

voor aleer

wereldvrede 

te propageren ....... ken me niet schele, eT ken me toch so niks schele, op aska na, jesaia, swart, soit, bennie mulder, henk groot, piet keizer, johan cruijff, https://nl.wikipedia.org/wiki/Sjaak_Swart
Wim Suurbier, Barry Hulshoff, Arnold van muhren en broer en alle andere Ajacieden. 
Image result for cornelis prulRelated image



EVERYONE KEEPS LOOKING DOWN

by THE MOLEAPRIL 1, 2019

Geen opmerkingen:

Een reactie posten